Laden...

Borduren bedrijfskleding
Oosterhout

Kleding laten borduren

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De borduurstudio voor Oosterhout en omstreken

Grafisch Centrum Oosterhout is actief in borduren voor bedrijven in heel Nederland. We leveren bedrijfskleding voor u en uw werknemers in Oosterhout en omstreken en zorgen er daarnaast voor dat uw logo helemaal perfect op uw kleding geborduurd of bedrukt wordt. Het voordeel van een geborduurd logo is dat het niet verkleurd en blijft zijn uitstraling behouden, ook na vele wasbeurten.

Contact

Grafisch Centrum
Nijverheidsweg 128G
4879 AZ Etten-Leur
Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Borduren – Oosterhout

Borduren is een zeer duurzame techniek om uw ontwerp of bedrijfslogo op een bijzondere manier in beeld te brengen. Het geeft soms nét dat beetje meer uitstraling aan uw kleding.  Zodat uw klanten uit Oosterhout en omstreken zullen zeggen dat ziet er netjes uit. Uw ontwerp kan zeer precies en gedetaileerd worden aangebracht en gaat lang mee. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een sierlijke borduring op een handdoek, uw logo op een polo, sweater of jas, een high build borduring. Het kan allemaal.

Borduurstudio Grafisch Centrum Oosterhout is de leverancier voor Oosterhout en bedrijven in heel Nederland. We leveren de kleding voor u en uw werknemers en zorgen er daarnaast voor dat uw logo helemaal perfect op uw kleding of cap geborduurd of bedrukt wordt. Het voordeel van een geborduurd logo is dat het niet verkleurd en blijft zijn uitstraling behouden, ook na vele wasbeurten. Een Borduring is een echte aanrader, het visitekaartje voor uw bedrijf. Of u nou bedrijfskleding zoekt voor in de bouw, horeca of in de medische wereld. Grafisch Centrum Oosterhout is de nummer 1 in bedrukken en borduren van textiel.