Laden...

Veiligheidsstickers

Veiligheid voorop!

Veiligheidsstickers

Om de veiligheid van uw werknemers rondom de machines te waarborgen is het raadzaam om machinemarkering te gebruiken. Iedereen wil werken in een veilige omgeving. Om ervoor te zorgen uw personeel gewaarschuwd wordt voor situaties kunt u machines voorzien van veiligheidsstickers. 

Veiligheidsstickers en -pictogrammen geven informatie weer om het risico op ongevallen te verminderen. Het is een eenvoudige en universele manier om een boodschap over te brengen. Daarom spelen ze een belangrijke rol in de veiligheid van mensen. De signalering van een gevaar? Een gebod? Een verbod? Een informatie? De betekenis van een bord hangt af van de vorm, de kleur en het gebruikte symbool.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Veiligheidstickers

Bedieningspaneel stickers

Naast een decoratieve functie heeft het bediening paneelsticker een informatief karakter. Het communiceert tussen mens en machine. Samen met de opdrachtgever wordt een persoonlijk ontwerp gemaakt.

Gebodsstickers en pictogrammen

Met gebodsstickers wordt op gebiedende wijs duidelijk gemaakt wat je moet doen. Want elk soort beroep kent risico’s. Maar ook op bedrijfsterreinen en werkplaatsen schuilen veel gevaren. Met behulp van (blauwe) veiligheidsstickers zorg je voor bewustwording van dreiging en gevaar. Vanzelfsprekend helpen dit soort waarschuwingsstickers om het aantal ongelukken te verminderen en te voorkomen.

Verbodsstickers en verbodspictogrammen

Met een verbodssticker wordt aangegeven of je, wel of geen, toestemming hebt om iets te doen of iets te betreden. Er zijn legio verschillende verbodspictogrammen. Denk aan “verboden terrein” of “verboden te parkeren”. Het laat geen twijfel, een verbodssticker moet je in acht nemen. De bekende rode aanduiding geeft een duidelijk signaal af. Heb je permissie of moet je rechtsomkeert maken.

Waarschuwingsstickers helpen voor de veiligheid

Wees gewaarschuwd. Het mag maar ben je bewust van de risico’s en gevaren. Dat is eigenlijk het doel van een waarschuwingssticker. Dit soort stickers worden veel gebruikt bij machines of gevaarlijke stoffen. Het maakt eenvoudig duidelijk dat je je op “gevaarlijk terrein” begeeft. Oftewel, opletten dus! Heb je niet de juiste ervaring of diploma’s om datgene te doen waarvoor je gewaarschuwd wordt? Het is je eigen verantwoording. Dat wil zeggen, het is en blijft een waarschuwing.

Gevarenstickers voor het eenvoudig waarschuwen van dreigend gevaar

Het signaleren van gevaar is toch wel het minste wat je kan doen. Helemaal als dat zo makkelijk gaat met een gevarensticker. Plakken en klaar is Kees. Door het gebruik van gevarenstickers of borden help je mee de veiligheid te verhogen. Noem het een plicht van werkgevers. Uiteindelijk gaat onze veiligheid en gezondheid boven alles.

Brandveiligheid Stickers

Beperk of voorkom brand met brandveiligheidsstickers. Met verschillende sticker pictogrammen kun je kiezen uit een groot aanbod brandveiligheid stickers. Brandbeveiliging met relatief eenvoudige middelen. Voor op brandblusser, brandhaspel, handmelder, etc. Je kunt zo gek niet bedenken of er zijn wel officiële brandveilige sticker pictogrammen voor. Voldoe aan alle brand veiligheidsvoorschriften en bestel hier je kwalitatief hoogwaardige stickers, die voldoen aan veiligheidsnormering

Verkeersborden Stickers

Er zijn wel meer dan 150 verschillende Verkeersborden stickers verkrijgbaar. Stickers die de verkeersveiligheid verhogen. De standaard verkeersborden of minder vaak voorkomende verkeersborden. Alle soorten en maten zijn op stickers verkrijgbaar.

Industriële stickers zorgen voor veiligheid bij industriebedrijven

Veiligheidsstickers voor in de industrie worden gemaakt van een folie die speciaal geschikt is voor industriële toepassingen. De folie voldoet niet alleen aan de veiligheidseisen, zoals de NEM en ISO voorschrijft, maar is ook nog eens van duurzaam materiaal, UV bestendig en daarmee bestand tegen Nederlandse weersinvloeden. De industriële veiligheidsstickers hebben een permanente lijmlaag, zijn krasvast en bestand tegen chemisch reinigen.

Veiligheidsstickers die voldoen aan ISO en NEN normen

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met internationale standaarden. Normen en richtlijnen die het niveau van veiligheid en kwaliteit naar een hoger plan tillen. Wij zorgen voor veiligheidsstickers die voldoen aan de ISO7010 en NEN 3011-2015 normering. Het begin van een veilige werkomgeving. Alle stickers worden in full color geprint. Afhankelijk van de vorm en grootte worden de veiligheidsstickers vervolgens contour gesneden. Door de sterke lijmlaag hebben de plakstickers een sterk hechtend vermogen en een flinke kleefkracht. Plakken maar!

Uw veiligheidsstickers gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.