Laden...

Aanhanger belettering

Belettering voor uw aanhanger

Belettering op uw aanhanger of trailer

Heeft u er al weleens aan gedacht om uw aanhanger of trailer te voorzien van eigen belettering? U gebruikt hem waarschijnlijk niet dagelijks, maar met een opvallend design op uw aanhanger of trailer is uw aanhanger meer dan alleen een vervoersmiddel. Ook stilstaand voor een bedrijf of woning krijgt een beletterde aanhanger, 24 uur per dag de aandacht van voorbijgangers.

Laat uw aanhanger of trailer dus professioneel voorzien van uw design en vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf, instelling of club. Zo valt u op in het verkeer en als u hem parkeert op een strategische plek zullen veel mensen uw reclame zien.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Belettering op uw aanhanger

Wanneer u rond rijdt met een niet beletterde aanhangwagen is dit een gemiste kans. Of u nu vijftig of duizend kilometers op een dag rijdt het maakt niet uit. Het beletteren van uw aanhangwagen is een eenmalige investering waarbij u uw bedrijf, instelling of club promoot op de weg en op locatie. Of het nu gaat om een aanhanger, gesloten aanhangwagen, koelwagen, paardentrailer, etc het is allemaal mogelijk.

Uw aanhanger belettering gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.