Laden...

Bedrijfskleding bedrukken

Van polo's tot werkbroek, bijna alles is te bedrukken!

Bedrijfskleding bedrukken

Grafisch-Centrum.nl - bedrijfskleding bedrukken, promotie kleding of teamkleding met uw eigen opdruk. Wij bedrukken of borduren afbeeldingen, teksten en logo’s op de meest uiteenlopende textiel- en kledingsoorten. We bedrukken niet alleen T-shirts, maar bijvoorbeeld ook polo’s, sweaters, hardloopshirts, babykleding, handdoeken, jassen en softshell jassen etc.

Het bedrukken van uw kleding is mogelijk op bijna elke positie doormiddel van snijfolie, sublimatie, zeefdruk of borduring. Samen zorgen wij er vervolgens voor dat we al je wensen goed in kaart brengen. De ontwerpen worden gecontroleerd, we stellen vast welke soort kleding er bedrukt moet worden en in welke aantallen dit moet gebeuren. Als dit helder is, kan het bedrukken van de bedrijfskleding of werkkleding beginnen.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Kijk op onze webshop voor een groot deel van ons assortiment bedrijfskleding. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons: 076-5010546

 

Bedrijfskleding  bedrukken

Er zijn diversen technieken voor het bedrukken van kleding:
Snijfolie: Het bedrukken van kleding met folie dat uit een kleur is gesneden of digitaal is geprint. Het folie wordt verhit en vervolgens op de kleding geperst.
Sublimatie: De kleding wordt rechtstreeks geprint door een sublimatie printer en daarna door een kalander gedaan om de inkt goed in de kleding te laten vloeien en de kleuren meer te laten spreken
Zeefdruk: Zeefdruk is de meest traditionele techniek om kleding te bedrukken. Deze techniek is enkel geschikt voor grote oplagen. U moet dan denken aan een oplage van minimaal 100 stuks.
Borduren: Het bedrukken van kleding doormiddel van borduren is duurzaam, kleur- en slijtvast, wasbestendig en geeft een professionele uitstraling.

Hieronder een greep uit ons assortiment:
• Sportkleding
• Bedrijfskleding
• Vrijetijdskleding
• Hoodie
• Jas
• Werkbroek (kort of lang)
• Pet/Muts

 

Uw bedrijfskleding gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.