Laden...

 

Reclameborden

Voor binnen & buiten uitstekende promotie!

Reclameborden voor binnen of buiten

Grafisch-Centrum.nl levert Reclameborden voor binnen- en buiten gebruik, voorzien van uw opdruk in elk gewenst formaat. Voor elke toepassing hebben wij passend plaatmateriaal.

Reclameborden leveren wij in elke oplage, diktes, formaten, schoon gesneden en gewenste vorm. De Reclameborden kunnen wij rechtstreeks voorzien van uw opdruk, of doormiddel van gelamineerde stickervinyl op het Reclamebord worden geplakt. Wij adviseren u graag over het te gebruiken plaatmateriaal voor uw toepassing. Natuurlijk kunnen wij met ons montageteam uw Reclamebord ook monteren.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Verschillende soorten plaatmaterialen

  • Trespa (HPL)

Voor binnen en buiten gebruik, sterke, duurzame kwaliteit. Dit zijn de meest voorkomende reclameborden langs sportvelden ziet. Het materiaal is zwaar maar niet buigzaam, waardoor verwerking lastig gaat.

  • Dibond

Voor binnen en buiten gebruik, lichtgewicht, sterk en stabiel en eenvoudig te bewerken. Deze Dibond borden bestaan uit een polyethyleenkern en twee externe aluminiumlagen van 0,3 mm. Over deze aluminiumlagen is een witte lak gezet. Aangezien het materiaal lichtgewicht en sterk is, adviseren wij dit materiaal het vaakst voor reclameborden.

  • Forex

Vooral geschikt voor binnen gebruik, minder voor langdurig buitengebruik, flexibel, geschuimd PVC plaat.

  • Kanaalplaat (polyprop)

Voor binnen en buitengebruik, tijdelijke toepassingen, lichtgewicht. Dit is de bekendste toepassing zijn makelaarsborden. Aan de binnenkant verstevigd met een honinggraatstructuur.

  • Re-board

Enkel voor binnen gebruik.  Lichtgewicht, maar oersterk, milieuvriendelijk kartonnen sandwichplaat met witte toplaag. Ideaal voor displaytoepassingen.

Uw reclameborden gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.