Laden...

 

Stoepborden

Fleur een stoep op met een stoepbord

Stoepborden

Grafisch-Centrum heeft een breed assortiment aan stoepborden. Dé display voor posters is natuurlijk het Stoepbord. Stoepborden zijn gebruiksvriendelijk, flexibel en trekken volop de aandacht. Bovenop al deze voordelen is een Stoepbord ook nog eens voordelig geprijsd.

Een effectieve en betaalbare manier om op allerlei plaatsen reclame-uitingen te laten zien: dat zijn Stoepborden. Laat je niet afleiden door de naam, want naast een plekje buiten op de stoep misstaat een Stoepbord niet op een beurs of op andere indoor evenementen. Welke toepassing je ook kiest, je bent ervan verzekerd dat je met een Stoepbord een echte blikvanger hebt voor het grote publiek. Bovendien kun je steeds gemakkelijk een nieuwe boodschap communiceren.

Waarom Grafisch-Centrum?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Uw eigen gepersonaliseerde stoepbord?

Wilt u ook opvallen met uw eigen gepersonaliseerde stoepbord? Dat kan! Wij voorzien het stoepbord van uw eigen logo, slogan of reclame.

Keuze uit diverse modellen

Kies uit verschillende modellen: Klapbord, Stoepbord met swingvoet of Stoepbord met watertank. Het Stoepbord met swingvoet is een solide swingbord, dat net als het Klapbord spatwaterdicht is. Ga je voor 100% waterdicht, dan is het Stoepbord met watertank jouw product. Dit is ook een swingbord, waarbij de watertank zorgt voor meer stabiliteit. Bovendien heeft deze variant wieltjes, zodat verplaatsen nauwelijks moeite kost. Wij hebben voor elk budget een stoepbord in ons assortiment.

Uw stoepborden gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.