Laden...

Tafelkleden

Tafelkleden met eigen design!

Tafelkleden

Een unieke tafelsetting met eigen Tafelkleden

Tafelkleed met eigen design zijn de kers op de taart als je een unieke tafelsetting wilt neerzetten. We printen jouw patroon of afbeelding op in elke kleur. Bestel jouw tafelkleed in elk gewenst formaat.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Voor elk seizoen een Tafelkleed

Tafelkleden, tafellopers en ander tafeltextiel: hiermee kun je een unieke sfeer neerzetten in elke ruimte. Van vergaderruimtes tot restaurants, terras en lounges. Wissel mee met het seizoen en creëer zo steeds weer een nieuwe setting. De stoffen komen mooi uit op elk type tafel en zorgen voor een fraaie aankleding. Grafisch Centrum levert uw tafelkleden snel, professioneel en op de manier dat u het wilt. Stuur gerust een offerte, dan gaan wij van Grafisch Centrum er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Uw tafelkleed gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.