Laden...

Voertuigreclame

Belettering tot full colour wraps

Voertuigreclame

Grafisch-Centrum.nl verzorgd voertuigreclame voor elk gewenst voertuig. Denk hieraan personenauto, bedrijfswagens of vrachtwagens, maar ook aan aanhangers, caravans, en boten. Reclame op voertuigen is nog altijd een efficiënt marketinginstrument. Iedere keer als uw auto, bestelbus of ander voertuig de weg op gaat, is er sprake van directe reclame. In het voorbij rijden, maar ook tijdens het stilstaan. In dat opzicht is er dan ook een groot potentieel bereik. Bovendien is het een voordelige manier van reclame voeren voor uw bedrijf of organisatie.

Voor elk budget kunt u bij Grafisch-Centrum.nl terecht van simpele autobelettering tot complete car-wrap. Dit kan zijn voor een promotionele actie met magneetplaten, tijdelijke bestickering of reclame-uitingen die voor langere tijd dienen mee te gaan.

Naamsbekendheid vergroten met reclame op voertuigen

Reclame op een voertuig heeft een multifunctioneel doel. In de eerste plaats wordt de naamsbekendheid vergroot. In de tweede plaats is er sprake van bedrijfsherkenning en dat schept vertrouwen bij potentiële klanten. Als specialist in voertuigreclame bedienen wij een brede markt. Zo voorzien wij auto´s, maar ook vrachtwagens van belettering en reclame. Het is zelfs mogelijk om met een reclameaanhanger op een efficiënte wijze reclame voor uw bedrijf, organisatie of evenement te maken. De reclameboodschap valt met een reclameaanhanger als blikvanger op bij een groot publiek. Dat is nu net de bedoeling.

Advies ontwerp, productie en montage.

We helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

100% tevredenheidsgarantie

Heeft u een idee met betrekking tot uw buitenreclame en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een mooi design en dit uitvoeren? Dit is geen enkel probleem!

Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.