Laden...

Akoestische wanden

Creatieve oplossing voor geluidsoverlast

Akoestische wanden

Heeft u last van een slechte akoestiek in uw pand? Kunnen uw medewerkers zich hierdoor slecht concentreren? Zijn klanten en gasten soms moeilijk te verstaan door een vervelende nagalm? Al deze problemen zijn op te lossen met akoestische panelen. Bij Grafisch-Centrum.nl bestelt u akoestische wandpanelen in elk formaat met uw eigen opdruk die past bij de stijl van uw pand. Van uw eigen logo tot een rustgevend berglandschap: een akoestisch wandpaneel verbetert dus niet alleen de akoestiek, maar ook het uiterlijk van de ruimte.

Akoestische wandpanelen zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat geluid absorbeert in plaats van het te weerkaatsen. Met deze geluidsabsorberende panelen verandert u een muur dus in een handomdraai van een bron van geluidsoverlast, in een akoestische wand die bijdraagt aan een rustige atmosfeer. Zo zullen werknemers zich beter kunnen concentreren en daardoor productiever zijn. Ook ervaren zij minder stress als gevolg van de geluidshinder. Op de lange termijn kunnen akoestische panelen daardoor zelfs een positief effect hebben op bijvoorbeeld ziekteverzuim en het voorkomen van burn-outs.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Akoestische wanden, panelen of plafondpanelen

Akoestische wanden zijn perfect voor kantoren en openbare ruimtes. Kies uit staande of rijdende roomdividers, tot een maximaal formaat van 125 x 230 cm. De staande panelen zijn koppelbaar, zo kun je een hele ruimte opdelen. Wij zorgen dat de roomdividers op elkaar aansluiten. Je bestelt de koppelstukken (recht, een hoek of een t-vorm) zelf bij. Voor deskdividers adviseren we een maximaal formaat van 80 x 230 cm. Onder de deskdivider is ruimte voor dunne snoeren en kleine kabels. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels absorberen geluidsgolven wat de nagalm vermindert. De dividers beschikken dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw, binnen het spraakgebied (500-1000 hz) over een α-waarde van 0,7.

Plafondpanelen zijn perfect voor kantoren en openbare ruimtes. De materialen Dekostof, Re-board® en akoestisch materiaal zorgen samen voor fijne geluiddemping. Dekostof kenmerkt zich door zijn krachtige kleuren en matte uitstraling.

Akoestische panelen zijn perfect voor kantoren en openbare ruimtes. Het is geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd. Bij het basic paneel zorgt een spouw tussen het paneel en de wand voor nog meer akoestisch effect. Het premium paneel heeft een extra laag akoestisch materiaal.

Uw akoestische wanden gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.