Laden...

Veiligheidsfolie

Printbare geperforeerde folie

Veiligheidsfolie

Glas is mooi maar het nadeel is dat het heel erg breekbaar is. Een breuk kan ervoor zorgen dat glasscherven en splinters in het rond vliegen, wat kan leiden tot verwondingen. Het is daarom essentieel om te beschikken over bescherming tegen dit risico.

Onze veiligheidsfolie is een uitstekende manier om u zelf en uw omgeving te beschermen tegen potentiële glasscherven. Dankzij deze folie worden de scherven, in het geval van een breuk, bij elkaar gehouden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over rond vliegend glas en gevaarlijke scherpe glasresten op de vloer. Hierdoor is een dergelijke folie uitermate geschikt voor bij u thuis, op scholen of op kinderdagverblijven. Daarnaast is deze folie tevens een inbraak werende folie: omdat de scherven bijeen worden gehouden, is het voor inbrekers bijna onmogelijk om een doorgang te creëren. Hierdoor is veiligheidsfolie tevens uitermate geschikt voor bedrijven.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Voordelen van veiligheidsfolie

Veiligheidsfolies bevatten bovendien een UV-filter die tot 99% van de schadelijke Ultraviolette stralen tegenhoudt. Deze UV-werende folie noemen wij ook wel sunblock folie of UV-block folie. Wanneer naast veiligheid ook privacy, isolatie en/of warmtewering belangrijke zijn voor uw pand, dan kunnen wij deze eigenschappen combineren. De veiligheidsfolie wordt in deze gevallen voorzien van extra lagen die zowel warmte en kou reduceren én de privacy garanderen. Samenvattend zijn de voordelen van veiligheidsfolie:

  • Het maakt glas een stuk sterker
  • Het beperkt de schade van rondvliegend glas
  • Het voorkomt dat kinderen op scholen en dagverblijven gewond raken
  • Het weert 99% van de UV stralen
  • Het is net zo helder als glas
  • Te reinigen als glas, beschermd door kraswerende laag
  • Onderhoudsvrij
  • Deze folie heeft een lange levensduur.

Uw veiligheidsfolie gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.