Laden...

 

Gevelreclame

Opvallende en efficiënte reclame

Gevelreclame

Val op met uw reclame op het bedrijfspand en maak een goede indruk bij uw bestaande en potentiele klanten. Een goed verzorgende en opvallende gevelreclame is hierbij onmisbaar.

Grafisch-Centrum.nl levert signing producten zoals gevelbelettering, gevelverlichting en lichtreclame. Met jouw bedrijfsnaam aan de gevel laat je zien waar je gevestigd bent en trek je de aandacht van voorbijgangers. Bovendien zorgt gevelbelettering voor een moderne uitstraling! Met gevelverlichting of een lichtbak valt jouw logo nóg meer op. Gevelbelettering is bedoeld voor langdurig gebruik.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Soorten gevelreclame

  • Onverlichte gevelletters

Freesletters gesneden in zowel kunststof als RVS materialen in allerlei kleuren en formaten uitgevoerd. Wij plaatsen deze gevelletters met afstand houders op uw gevel, waarmee u een chique uitstraling creëert.

  • Verlichte gevelletters

Uitgelichte reclame zorgt voor een hoge herkenningswaarde. Deze doosletters kunnen direct of indirect worden verlicht door onderhoudsarme LED verlichting. De doosletters zijn uitvoerbaar in alle maatvoeringen, vormen en verschillende profielen.

  • Spandoek + aluminium frame

Het aluminium frame inclusief met span stieken ingespannen doek, geeft uw gevelreclame een industriële en degelijke look. Spandoekframes zijn op maat te maken, dus toepasbaar op elk denkbaar formaat.  Het voordeel van deze gevelreclame is dat het eenvoudig om te wisselen is met een ander spandoek. Ideaal als u wilt wisselen tussen verschillende marketing-uitingen.

  • Vlaggen

Met vlaggen heeft u een mooie bewegende eye-catcher aan uw gevel. Wij leveren vlaggenmasten en vlaggen in alle soorten en maten. Dit kan een vlag zijn in een eigen formaat of een lange bannier.

  • Banieren

Een banier is een langwerpig en dubbelzijdig geprint spandoek vastgemaakt aan uw gevel met boven en onder een RVS steun. Met deze gevelreclame heeft u een opvallende uiting voor wanneer uw klanten zijdelings komen langs rijden, omdat deze banier haaks op uw gevel is gemonteerd.

  • Lichtbak

Door middel van onze lichtbakken is uw reclame niet alleen overdag maar ook ’s avonds goed herkenbaar. Wij leveren standaard reguliere lichtbakken met TL verlichting, maar kunnen ook voorzien in energiezuinige LED-verlichting. De lichtbakken zijn beschikbaar in allerlei uitvoeringen en formaten, van enkelzijdig of dubbelzijdige lichtbakken tot rechte en ronde modellen. Lees meer informatie over de mogelijkheden van lichtreclame.

  • Gevelbelettering

Opvallend, efficiënt en voor een scherp tarief kunt u uw gevel voorzien van een belettering. Met onze jarenlange ervaring op gebied van stickers kunnen wij elke gewenste ondergrond voorzien van een belettering die er jaren mooi uit blijft zien.

Uw gevelreclame gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.