Laden...

Spandoek & Frames

Spandoeken met een bijpassend frame voor elke toepassing.

Spandoek & frames

Bij Grafisch-centrum.nl maken we kwaliteitsspandoeken in elk gewenst formaat voor een zeer scherpe prijs. Of het nu gaat om PVC of textiel: wij hebben de beste materialen in huis en kunnen deze met de modernste printers voorzien van een full colour print. Val op met uw bedrijfspand en pak groots uit met uw boodschap in een spandoekframe. 

Of de doeken nu binnen of buiten worden gebruikt: de meeste materialen zijn brandwerend gecertificeerd en mogen dus bijvoorbeeld ook op een beurs gebruikt worden. Spandoekframes zijn de perfecte omlijsting van ieder spandoek. De stoere, industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken spandoekframes in vierkante en rechthoekige vorm enorm populair. Bestel nu jouw spandoekframe op maat.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Spandoek & Frames:

Soorten aluminium frames

 • Spandoekframe voor op stenen muur

Dit is het meest voorkomende frame voor aan een bedrijfspand. Het frame wordt door middel van afstandsklemmen aan de stenen muur gemonteerd. Standaard leveren wij deze in rechthoekige formaten, echter bieden wij ook de mogelijkheid voor het leveren van ronde spandoekframes in diameters: 100 cm, 200 cm, 300 cm en 400 cm.

 • Spandoekframe voor op damwandgevel

Heeft u een loods met een damwandprofiel, dan dient u te gaan voor dit frame met extra brede bevestigingsplaten en T-koppelingen. Deze brede bevestigingsplaten geven meer stevigheid op het ongelijke damwandprofiel. De bevestigingsplaat wordt op 4 punten gemonteerd, zodat de krachten goed worden verdeeld over de bevestigingspunten.

 • Vrijstaand frame met poten

Ideaal voor een tijdelijke reclame-uiting is het spandoekframe met poten. Dit frame is door middel van haakse buizen voorzien van poten. Het frame is zeer mobiel, maar minder geschikt voor buitengebruik bij harde wind.

 • Vrijstaand frame met schoren

Wenst u een (grote) uiting op een veld of terrein, dan is dit vrijstaande frame ideaal. Dit spandoekframe is van achteren verankerd in de grond met schoren, waardoor het vrijstaand in een veld gezet kan worden.

Materiaalsoorten

 • Banner 400 grams

Een dunner PVC-doek, ideaal voor tijdelijke toepassing, met een maximale levensduur van 2 maanden.

 • Banner 510 grams

Het meest voorkomende PVC -doek, voor een langdurig buitengebruik, voorzien van een B1 certificering.

 • Banner 610 grams

Dubbelzijdig te bedrukken PVC-doek, voor langdurig buitengebruik, voorzien van een B1 certificering.

 • Mesh 270 grams

Luchtdoorlatend PVC-doek met gaasachtige structuur. Door de kleine gaatjes in dit doek kan de wind door het doek heen waaien. Voor vrijstaande frames adviseren wij altijd dit type doek.

Het spandoek dient strak in het spandoekframe worden gespannen. Hiervoor bieden wij verschillende oplossingen aan:

 • Standaard Spinhaak

De meest voorkomende spanner is de standaard polyester Spinhaak (20 cm). Iedere ring van het spandoek wordt voorzien van deze spinhaak, zodat de spanning in het doek overal gelijk is. Wij adviseren u om in de hoeken een extra spinhaak te plaatsen. Deze spinhaken bieden wij aan in de kleuren zwart en wit.

 • Zwanenhals-rekker

Met deze polyester zwanenhals-rekker (17,5 cm) kunt u de afstand tussen doek en frame extra klein houden. Daarbij is de grip van deze zwanenhals-rekker een stuk beter dan die van een normale spanner.

 • Rubber ring met S haak

Deze rubberen ring met een S-haak (20 cm) is wat stugger en ideaal om uw spandoek in een aluminium frame te hangen.

 • Stormfix-spanner

Deze zeer gebruiksvriendelijke polyester zwart-grijze stormfix-spanner is onze favoriet. De stormfix-spanner zorgt dat het doek dicht bij het frame te bevestigen is. Daarbij is deze spanner zeer duurzaam en makkelijk in montage.

Uw spandoek & frames gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.