Laden...

Magneetplaat

Een magneetplaat is heel makkelijk

Laat uw boodschap opvallen met een magneetplaat

Magneetplaat is te bevestigen op vele metalen oppervlaktes. Het magnetische materiaal is flexibel en te voorzien van een vinylsticker met iedere gewenste opdruk. De magneetfolie leent zich uitstekend voor gebruik op onder meer koelkasten, magneetborden en auto’s.

Met een bedrukte magneetplaat zorgt u er kortom voor dat uw reclameboodschap opvalt op tal van locaties. Met automagneten tovert u bedrijfswagens bijvoorbeeld in een handomdraai om tot rijdende reclameborden. Deze bevestigt u eenvoudig op de achterklep, de zijkanten of de motorkap van uw auto. Verder kunt u denken aan magneetstickers voor promotieacties, magnetische labels op metalen kasten of complete panelen langs een wand in uw bedrijfspand.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Magneetfolie of automagneet: flexibel te gebruiken

Een van de belangrijkste pluspunten van magneetplaat is dat het flexibiliteit biedt. Een bedrukt stuk magnetische folie is gemakkelijk om te wisselen voor een ander exemplaar. Dit is ideaal als u regelmatig nieuwe of wisselende promotieacties wilt communiceren. Uw winkel, restaurant of kantoorpand voorziet u dus gauw van actuele reclame-uitingen of een nieuwe look. Bekleed er bijvoorbeeld deuren van metalen kasten mee en geef zo ieder vertrek de door u gewenste uitstraling. Rijdt u rond met een bedrijfswagen die u zowel zakelijk als privé gebruikt? Dan heeft u de mogelijkheid om met of zonder reclame op de auto te rijden. De automagneten zijn namelijk supersnel aan te brengen en weer te verwijderen.

De voordelen van magneetplaten ervaren

Een magneetplaat is perfect om uw boodschap te communiceren. Dit zijn de belangrijkste voordelen:
• Flexibel inzetbaar medium voor uw teksten en/of afbeeldingen;
• Goedkope drager van uw logo en reclame;
• Eenvoudig aanbrengen en verwijderen;
• Op vele metalen ondergronden te bevestigen;
• Inzetbaar op alle zijdes van uw bedrijfswagen;
• Magneten zijn snel om te wisselen voor een ander exemplaar;
• Vergroot uw zichtbaarheid en bekendheid;
• Op maat te maken, in iedere vorm en grootte;

Uw magneetplaat gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.