Laden...

Vloerreclame

Dat valt op!

Vloerreclame

Met de vloerstickers, vloerzeilen of vloermatten van Grafisch-Centrum.nl creëert u een hoge attentiewaarde. De vloerstickers, vloerzeilen en vloermatten is uitermate geschikt voor vlakke toepassingen die wel een beetje extra aandacht kunnen gebruiken. Onze vloerstickers, vloerzeilen en vloermatten zijn geschikt voor binnen en de vloerstickers zelfs voor buiten.

Wij hebben vloerstickers voor bijna alle ondergronden, van een gladde vloer, tapijt tot asfalt er is altijd een oplossing voor. Voor tijdelijke toepassingen of langdurigere toepassingen. Voor extra bescherming  van de opdruk tegen vuil en vocht kunnen wij u vloersticker voorzien van anti-slip laminaat. In ieder geval is elke vloersticker voorzien van een anti-slip laag, want veiligheid staat voorop.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Vloerreclame

Vloerreclame is voorzien van een antislip laag, zodat bezoekers niet kunnen uitglijden over de uiting. Zelfs niet als deze vies of nat is geworden. Een aantal toepassingen voor binnen en buiten van vloerreclame zijn:

  • Beurzen
  • Winkelcentra
  • Kantines
  • Horeca
  • Supermarkten
  • Winkels

Het is ook mogelijk om in uw winkel permanente lijnen aan te brengen. Deze kunnen gebruikt worden als looproute. Wij hebben speciale vloerbelijning stickers die u kunt gebruiken voor vloerreclame. Wij kunnen deze ook bij u op locatie aanbrengen. Voor meer informatie hierover kan u het beste contact met ons opnemen.

Vloerreclame is ook heel goed mogelijk door gebruik te maken van een vloermat en vloerzeil. Hiermee kunt u bij binnenkomst direct een boodschap overbrengen aan uw potentiële klant.

Last-minute een vloerreclame nodig?

Vloerreclame kunnen wij zeer snel maken. Juist bij beurzen waarbij communicatie en uitstraling van groot belang zijn, worden zaken als deze vaak vergeten. Last-minute levering is hiervoor dus essentieel. Door onze eigen productielocatie kunnen wij makkelijk schakelen en ons product zeer snel leveren. De investering in een beurs is vaak zeer groot, wij snappen dit als leverancier en zullen alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u te helpen.

Heeft u een project voor meerdere winkels? Wilt u dat wij enkel de productie doen van de stickers en zal u personeel zelf alles aanbrengen, of wilt u juist dat wij beiden doen? Alles is mogelijk, neem contact  met ons op voor meer informatie.

Laat uw vloerstickers plakken.

Wij plakken graag tegen een scherp tarief uw vloerstickers. Zo heeft u een schitterend eindresultaat.

Uw vloerreclame gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.