Laden...

Beurssystemen

Van roll up banner en skytube tot complete wanden en doeken

Beurssystemen

Door regelmatig uw bedrijf te presenteren op beurzen bereikt u meer nieuwe klanten.  Om dit voor elkaar te krijgen is het natuurlijk wel belangrijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Grafisch-Centrum.nl kan u voorzien van verschillende soorten beurssystemen ontworpen voor verschillende toepassingen en gebruik op beurzen en evenementen.

Grafisch-Centrum.nl heeft een breed assortiment aan beurssystemen. Voor iedere specifieke behoefte hebben wij een passend systeem. Of het nu gaat om een eenmalige actie of permanente uiting.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

De beurssystemen

  • Presentatie-beurswand: Wilt u uw stand graag nog verder uitbreiden of bent u juist op zoek naar een goede basis voor een stand? Dan kunt u ook kiezen voor een presentatie of beurswand. Dit is een grote wand voor op uw beursstand. Compleet uitvoerbaar in uw huisstijl of voorzien van een anders ontwerp.
  • Roll-up banners: De roll-up banner is erg gemakkelijk te vervoeren doordat deze zeer compact is wanneer het volledig is opgerold. Het uitrollen van de banner is eenvoudig en kan snel gedaan worden door slechts een of twee personen. Hierdoor leent het zich uitstekend voor beurzen en evenementen. Dit is het meest populaire beurssysteem en uitvoerbaar in verschillende breedtematen. Voorzien van een pakkend ontwerp of een reclameboodschap trekt u hiermee zonder twijfel de aandacht naar uw stand.
  • Stoepborden: Uitklapbord waarbij u gemakkelijk zelf posters kunt verwisselen. Stevig en opvallend. Bovendien makkelijk weer in te klappen en te vervoeren. Ook voor bedrukte posters die in de stoepborden gedaan kunnen worden, kunt u uiteraard bij Grafisch-Centrum.nl terecht. Doordat de posters zo gemakkelijk te vervangen zijn, leent dit product zich daarnaast uitstekend voor tijdelijke of afwisselende acties.
  • Skytube: Deze uiting is zeer creatief en vangt gemakkelijk de blik van voorbijgangers. De Skytube is een opvallende opblaasbare uiting uiteraard opnieuw voorzien door een passend en professioneel aangebracht ontwerp. Deze uiting wordt onder andere vaak gebruikt bij openingen of buitenevenementen

Uw beursstysteem gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.