Laden...

Bedrijfskleding borduren

Kleding laten borduren

Bedrijfskleding borduren

De borduurstudio voor Etten-Leur en omstreken

Grafisch Centrum is actief in borduren voor bedrijven in heel Nederland. We leveren de kleding voor u en uw werknemers en zorgen er daarnaast voor dat uw logo helemaal perfect op uw kleding geborduurd of bedrukt wordt. Het voordeel van een geborduurd logo is dat het niet verkleurd en blijft zijn uitstraling behouden, ook na vele wasbeurten.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Kijk op onze webshop voor een groot deel van ons assortiment bedrijfskleding. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons: 076-5010546

 

Kleding borduren

Borduren is een zeer duurzame techniek om uw ontwerp of bedrijfslogo op een bijzondere manier in beeld te brengen. Het geeft soms nét dat beetje meer uitstraling aan uw kleding.  Zodat uw klanten uit Etten-Leur en omstreken zullen zeggen dat ziet er netjes uit. Uw ontwerp kan zeer precies en gedetaileerd worden aangebracht en gaat lang mee. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een sierlijke borduring op een handdoek, uw logo op een polo, sweater of jas, een high build borduring. Het kan allemaal.

Borduurstudio Grafisch Centrum Etten-Leur is de leverancier voor Etten-Leur en bedrijven in heel Nederland. We leveren de kleding voor u en uw werknemers en zorgen er daarnaast voor dat uw logo helemaal perfect op uw kleding of cap geborduurd of bedrukt wordt. Het voordeel van een geborduurd logo is dat het niet verkleurd en blijft zijn uitstraling behouden, ook na vele wasbeurten. Een Borduring is een echte aanrader, het visitekaartje voor uw bedrijf. Of u nou bedrijfskleding zoekt voor in de bouw, horeca of in de medische wereld. Grafisch Centrum Etten-Leur is de nummer 1 in bedrukken en borduren van textiel.

Uw bedrijfskleding gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.