Laden...

Lichtreclame

Lichtbakken, doosletters, lichtzuilen of opgelichte freesletters.

Lichtreclame

Een direct of indirect uitgelichte reclame geeft uw merk een verhoogde herkenningswaarde. Op deze manier voorziet u uw bedrijf dag en nacht van een doeltreffende eyecatcher.

Grafisch-Centrum.nl levert een breed assortiment aan lichtreclame in elke gewenste vorm en afmeting. Hierbij kunt u denken aan lichtbakken, doosletters, lichtzuilen of opgelichte freesletters. Kortom, bent u op zoek naar een opvallende lichtreclame? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Mogelijkheden in lichtreclame

Voor elk idee geven wij de juiste invulling in verlicht beeld. Wij houden in ons voorstel van de lichtreclame rekening met  uw specifieke wensen, locatie en bijbehorende omgevingsfactoren en beschikbare budget. Hieronder vind u een overzicht van mogelijkheden:

  • Lichtbakken

De meest gebruikte lichtreclame is de lichtbak. Wij leveren deze in allerlei vormen en maten. De opaalplaten voorzien wij van een mooie print die ‘s avond uw reclame mooi uitlicht. We vervaardigen deze uit  van hoogwaardige kwaliteit geanodiseerd aluminium. Leverbaar in TL of energiezuinig LED-verlichting.

  • Doosletters

Handgemaakte doosletters met verlichting. Deze doosletters zorgen voor een robuuste eigenzinnige uitstraling, waarbij uw merk een duidelijke herkenningswaarde krijgt. De doosletters zijn leverbaar in aluminium of kunststof (in elke RAL) en met (in)direct verlichting middels LED

  • Lichtzuilen

Een lichtzuil op uw bedrijfsterrein is de ideale manier om uw merk te presenteren, maar kan ook bijdragen aan de bewegwijzering. Onze lichtzuilen zijn gemaakt uit hoogwaardige kwaliteit aluminium en uitgerust met een high-power LED-verlichting.

  • Verlichte freesletters en licht letters

Directe of indirecte freesletters zijn opvallend en onderhoudsvrij. Wij leveren diverse soorten kunststof uitvoeringen in freesletters, waarbij we de vrijheid hebben om elk logo of tekst om te toveren tot een mooie opgelichte freesletter.

Uw lichtreclame gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.