Laden...

Freesletters

Gefreesde en gelaserde freesletters op maat

Freesletters

Grafisch-Centrum.nl produceert een breed assortiment aan gefreesde en gelaserde freesletters. Dit assortiment varieert in diverse soorten materialen, diktes, kleuren en kwaliteiten. Met freesletters kunt u uw gevel of binnenmuur een extra mooie uiting geven met opliggende letters of een volledig uitgesneden logo.

Freesletters en -cijfers zijn een krachtige manier om jouw verhaal of boodschap duidelijk te maken. Deze 3D letters worden vaak ingezet als gevelreclame. Zo valt een bedrijfsnaam, een routing of een aanduiding meer op. Laat de boodschap van jouw bedrijf extra opvallen door de letters te voorzien van een unieke print, passend bij de huisstijl, met bijvoorbeeld opvallende kleuren, patronen of beelden. In combinatie met het logo van jouw klant zorgt dit voor een krachtige uitstraling.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Soorten materialen

  • Acrylox  freesletter

De meest bekende kunststof freesletters zijn de acrylox letters. Deze zijn gefreesd uit gegoten acrylaatplaat en leverbaar in een grote verscheidenheid in RAL kleuren. Deze freesletters zijn leverbaar in diktes van 8 mm, 19 mm en 30 mm. Het materiaal is geschikt voor binnen en buitengebruik en wij geven 3 jaar garantie op kleurechtheid. De acrylox letters zijn beschikbaar in lichtdicht, translucent (40% hoge lichtdoorlaat), backlit incl. LED (voor een indirect verlicht letters effect) en glashelder.

  • RVS freesletters

Perfect gelaserde RVS letters geven een exclusieve en luxe uitstraling in combinatie met een goede prijs -kwaliteitverhouding. Dit materiaal leveren wij in RVS zilver gebrusht (diktes van 2, 3 of 5 mm) of spiegelend goud, zilver of brons (dikte 1 mm).

  • Dibond sandwichpanel

Voor met name grotere freesletters gebruiken we Dibond plaatmateriaal. Dit in verband met het gewicht en de geringe uitzetting van het plaatmateriaal. Dibond sandwichpanel is opgebouwd uit twee toplagen van 0,3 mm gecoat aluminium en een zwarte kern van polyethyleen. Dit materiaal is leverbaar in standaard kleuren: wit RAL 9016, zwart RAL 9005, beige RAL 1015, geel RAL 1023, rood RAL 3020, groen RAL 6024 en blauw RAL 5002. Ook is het mogelijk om speciale metalen kleuren te nemen, zoals goud gebrusht, zilver gebrusht, koper gebrusht of zilver metallic.

  • PVC geschuimd freesletter

Voor binnengebruik wordt vaak het PVC-geschuimd materiaal gebruikt. Het PVC-geschuimd freesletter materiaal is leverbaar in diktes van 5 mm, 10 mm en 19 mm. Dit materiaal is standaard in de kleur wit, maar in de dikte van 5 mm zijn er ook de kleuren rood RAL 3000 en RAL 3020, geel RAL 1023 en RAL 1037, groen RAL 6029, blauw RAL 5050 en RAL 5017, grijs RAL 7037, RAL 7038 en zwart RAL 9005. PVC-geschuimd gekleurd is enkel geschikt voor binnengebruik, de garantie is een jaar.

Uw freesletters gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.