Laden...

Anti inbraak folie

Inbraakvertragende raamfolie

Anti inbraak folie

Heeft u inbraakgevoelige items in uw pand of winkel? Met transparante anti-inbraak glasfolie op ramen en glazen deuren beschermt u uw eigendommen. Een inbraak 100% voorkomen is helaas onmogelijk, maar met onze meerlaagse folie maakt u het inbrekers wel een stuk lastiger. De folies werken inbraak vertragend waardoor criminelen sneller hun poging de ruit in te slaan opgeven en zonder buit vertrekken. Een onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing.

Voorkom ruitbreuk en letsel door rondvliegende glasscherven. Bescherm uw personeel, klanten en inboedel met transparante anti inbraak folie. Dit type folie is opgebouwd uit meerdere lagen en maakt van gewoon glas, werend glas. In veel sectoren (winkels, farmacie, voedselindustrie en kinderdagverblijven) is deze functionele raamfolie tegenwoordig niet meer weg te denken of zelfs verplicht. Ook werkt het folile tevens brandvertragend, doordat het glas toch bijeen wordt gehouden ondanks de hitte.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Hoe breng je anti inbraak folie aan?

Het aanbrengen van deze folie is geen gemakkelijke klus. Maar de specialisten van Grafisch-Centrum.nl weten hier wel raad mee. Door hun ervaring met het aanbrengen van folie klaren zij deze klus graag. Wij monteren de veiligheidsfolie bij zowel particulieren als bedrijven.

Uw anti inbraak folie gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.