Laden...

Boot belettering

Bootbelettering, bootwrap & interieur folie voor uw boot

Boot belettering

Grafisch-Centrum.nl verzorgt elke type belettering voor op uw boot, zeiljacht, speedboot, waterscooter etc. Of het nu gaat om het boot registratienummer, bootnaam of een full-color logo/afbeeldingen het is allemaal mogelijk. Gemaakt van UV- en weerbestendig sticker vinyl.

Van plakletters in vele kleuren en lettertypes tot full-color logo's en afbeeldingen. Gaat u het zelf plakken? Of wilt u het liever professioneel laten belettering door ons ervaren team? Dat kan!

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

De mogelijkheden

Boot wrappen

Weersinvloeden, zoutwater en andere chemicaliën hebben een slechte invloed op de uitstraling van uw boot. De kleuren vervagen snel en roestplekken worden snel zichtbaar. Door uw boot te wrappen met folie brengt u een extra beschermlaag op uw boot aan. Op deze manier voorziet u uw boot niet alleen van een nieuwe uitstraling, maar zorgt u ook direct voor een langere levensduur.

Boot registratienummers (y- registratie)

Boot registratienummers of te wel y-registratie is sinds 2007 verplicht in Nederland voor vaartuigen die korter zijn dan 20 meter en sneller kunnen varen dan 20 kilometer per uur. De wet stelt dat de eigenaar van het vaartuig zelf zorg dient te dragen voor de registratie bij het RDW en het boot registratienummer zichtbaar te maken op het vaartuig. Tevens stelt de wet dat de stokhoogte van de letters minimaal 150 millimeter moet bedragen en de individuele letters een minimale stamdikte moeten hebben van 20 millimeter.

Interieur boot

Wilt u het meubilair zoals kasten en tafels in uw boot vervangen? Dit is niet nodig. Wij kunnen uw meubilair voorzien van speciale interieur folie, zo heeft u een totaal nieuwe style die prijstechnisch een stuk aantrekkelijker is dan het compleet te vervangen. Van effen kleuren, leer, stoffen, steen, stoffen, metallic, glitter, de bekledingsmogelijkheden zijn talloos!

Uw boot belettering gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.