Laden...

Interieur decoratie

Wat zijn de mogelijkheden?

Interieur decoratie

Nooit meer een saaie wand op kantoor. Middels een fotowand al dan niet gecombineerd met 3D-logo's en reclameletters. Zo worden wanden eenvoudig omgetoverd naar échte sfeermakers en wordt de huisstijl van het bedrijf volledig doorgevoerd. En wat dacht u van een eigen ontwerp vinyl vloer, hier mee kunt u uw eigen creatieve uitstraling creëren. Niet alleen hebben beide mogelijkheden veel invloed op de herkenbaarheid, het zorgt tevens voor een mooie kantooruitstraling. Iets wat een positief effect heeft op zowel (potentiële) klanten als personeel.

Interieur toepassingen

Veel gebruikte interieur decoratie producten zijn:

Fotobehang:

Bij Grafisch-Centrum.nl kunnen wij het fotobehang tot wel 5 meter breed printen. Omdat de print uit 1 stuk bestaat, zie je geen naden of verspringingen. En omdat we met de beste kwaliteit materialen werken is het fotobehang er ook weer makkelijk zonder schade aan muren er weer te verwijderen. Is ideaal kantoor omgeving , winkel, hotel, zorginstelling en fabrieken. Voor permanente of tijdelijke aard.

Textielframes

Textielframes zijn ideaal voor omgevingen die vaak van beeld willen wisselen. Het plaatsen van het frame vindt eenmalig plaats. De doeken zijn makkelijk te veranderen in een andere print

Akoestische wanden

Het verbeteren van de akoestiek zorgt voor een rustigere werkomgeving en heeft als voordeel dat ze een kantoorruimte of werkplaats ook kunnen veranderen tot een akoestisch kunstwerk. Zo zijn er akoestische wanden die als een schilderij aan de muur hangen, akoestische opzetwanden om op een bestaand bureau te plaatsen, plafondpanelen en akoestische scheidingswanden die omgevingsgeluid absorberen en het geluid zoveel mogelijk bij de bron dempen. De akoestische oplossingen zijn een lust voor het oog en zorgen voor ruimtes om rustig te kunnen werken.

Interieurfolie

Deze folie is geschikt voor diverse toepassingen. Hierbij valt te denken aan het restylen van bureaus, deuren ramen of andere objecten. Bespaar op uw verbouwkosten door het restylen van oude objecten.

Vloerreclame

In vloer reclame is bij Grafisch-Centrum.nl heel veel mogelijk wat dacht u van:

Vloerstickers

Waarom niet uw winkel vloeroppervlak leuk en opvallend een invulling geven met vloerstickers? Er zijn talloze mogelijkheden, zoals in een vorm en voorzien van antislip.

Vloermatten

Vloermatten met logo of actiematige communicatie zijn een perfecte binnenkomer in een winkel, kantoor, praktijk etc. Ze zijn multifunctioneel inzetbaar, niet alleen bij de entree maar ook bij het schap ter ondersteuning van het merk of actie. Zo is een deurmat bedrukt met tekst of een logo geweldig voor merkbekendheid. En de mat verwijdert efficiënt stof en vuil bij binnenkomst.

Vloervinyl

Vloervinyl gepersonaliseerd met uw logo of communicatie in hoge kwaliteit prints is geweldig voor snelle kortlopende acties. Wees bijvoorbeeld opvallend bij beurs stands, een showroom of evenementen. Vloervinyl is uitermate geschikt voor ondersteuning van kortlopende acties op de winkelvloer. vloervinyl wordt in full colour gedrukt en voorzien van antislip.

Advies ontwerp, productie en montage.

We helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

100% tevredenheidsgarantie

Heeft u een idee met betrekking tot uw buitenreclame en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een mooi design en dit uitvoeren? Dit is geen enkel probleem!

Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.