Laden...

Bewegwijzering

Bewegwijzering voor binnen en buiten

Bewegwijzering op maat

Help uw klanten op weg met een goede bewegwijzering. Dit scheelt niet alleen irritatie en veel vragen, maar geeft uw klanten de indruk dat u het binnen uw bedrijf alles goed op orde heeft. Voor zowel binnen als buiten zorgt het voor een mooie eenheid en overzicht binnen uw bedrijf.

Ons assortiment is zeer divers, van standaardoplossingen tot op maat gemaakte signing. Afhankelijk van het doel, de locatie en het budget adviseren wij voor elk bedrijf de juiste materialen. Grafisch-Centrum.nl ontwikkelt en produceert alles afgestemd op uw specifieke wensen en huisstijl. Bewegwijzering is niet enkel een routeaanduiding, maar ook het visitekaartje van uw bedrijf.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Gepersonaliseerde bewegwijzering

De informatie op de bewegwijzering kunnen op diverse manieren worden aangegeven. Samen met u bekijken wij alle wensen en bedenken we een ‘routing plan’. Grafisch-Centrum.nl staat garant voor een totaaloplossing.

In het routing plan wordt het volgende beschreven:

  • Soort uiting
  • Locaties van uitingen
  • Inzetten materialen
  • Wijze van montage

Middels dit routing plan is er een duidelijk overzicht van de in te zetten bewegwijzering, zodat er niets uit het oog wordt verloren. Daarbij is er met dit plan duidelijkheid over hoe het er binnen en buiten het bedrijfspand uit komt te zien. De bewegwijzering wordt uitgevoerd met: borden, ophangsystemen, flespalen, zuilen etc. Het gehele plan tekenen wij voor u in een digitaal ontwerp, waarbij uw huisstijl feilloos op elke uiting wordt doorgetrokken. Herkenbaarheid van uw bedrijf en goede zichtbaarheid van de routing plan staat aan de basis van elk ontwerp wat wij verzorgen.  Onze vormgevers zijn hierin gespecialiseerd.

Uw bewegwijzering gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.