Laden...

 

Reflecterende stickers

Val ook in het donker op.

Reflecterende stickers

Val ook op in het donker met de stickers van Grafisch Centrum. U kent ze al van verkeersborden, deze stickers lichten op in het donker als er met licht op wordt geschenen. 

Deze stickers kunnen worden bedrukt in full-color, zijn binnen/buiten te gebruiken en kan worden gesneden in elke vorm. Voor professionele- en promotionele doeleinden, autobelettering of verkeersborden wij van het Grafisch Centrum kunnen het allemaal maken voor u.

 

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

De verschillende klassen van reflecterende stickers

De stickers zijn verkrijgbaar in 3 klasse. Klasse 1 is het minst reflecterend waarbij klasse 3 het meest reflecteert. Het hangt er natuurlijk van af wat uw intentie is wanneer u gebruik maakt van onze stickers. Twijfelt u over wat voor sticker u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op dan helpen wij u graag verder!

Klasse 1:
✔ Laag reflectievermogen
✔ Relatief korte levensduur ( 5- 7 jaar)

Klasse 2:
✔ Goed reflectievermogen
✔ Lange levensduur ( 9-11 jaar)

Klasse 3:
✔ Zeer goed reflectievermogen
✔ Lange levensduur (> 12 jaar)

Uw reflecterende stickers gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.