Laden...

Vlaggen

Ieder formaat, vorm & afwerking

Vlaggen nodig!

Grafisch-Centrum.nl levert vlaggen voor elke gelegenheid. Ons assortiment bestaat uit beachflags, landen vlaggen, banier vlaggen, kiosk vlaggen, golf vlaggen en vlaggen op eigen formaat.

Een vlag bedrukt in uw eigen huisstijl vergroot de herkenbaarheid van je onderneming. Vlaggen leveren wij in elke gewenste kleur en formaat. Wij produceren zowel digitaal geprinte- als gezeefdrukte vlaggen. Digitaal is aantrekkelijk bij kleine aantallen en een korte levertijd. Voor grote aantallen met dezelfde opdruk is zeefdruk interessanter.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Kies uw eigen vlag.

  • Gevelvlag

Dit is de meest voorkomende vlag, te bestellen in elke gewenst n is bij maximaal windkracht 6; 3 tot 4 maanden. formaat. Deze rechthoekige vlag is standaard afgewerkt met een koord en lus. Duurzaamheid van deze vlaggen.

  • Banier vlag

Dit staande model vlag is steeds populairder aan het worden bij bedrijven. Baniervlaggen hebben een groot oppervlakte, waardoor er veel ruimte is voor uw reclame-uiting. De baniervlag is voorzien van een tunnel bovenin voor de banierhouder. Verder is deze afgewerkt met haken om hem vast te maken aan het koord van uw vlaggenmast.

  • Landen vlag

Een mooie vlag van ieder gewenst land staat mooi aan uw bedrijfspand of woonhuis. Standaard formaten zijn 100 x 150 cm, 150 x 225 cm en 200 x 300 cm.

  • Kiosk vlag

De kioskvlag (ook wel ijsco of driehoeksvlag genoemd) is geschikt voor op uw foodtruck, marktkraam of winkel. De vlag is gemaakt van dik spandoekmateriaal en voorzien van een dubbelzijdige print. De standaard formaten zijn 68 x 68 x 136 cm,  50 x 100 x 150 cm en  75 x 75 x 150 cm. Levensduur is 3 tot 4 maanden bij maximaal windkracht 6

  • Beachflag

Beachflags is een betaalbare blikvanger voor binnen en buitengebruik Wij leveren diverse modellen beachflags in verschillende formaten. Met het juiste voetstuk is de de beachflag in te zetten voor elk gewenst gebruik.

  • Golfvlag

Wij produceren golfvlaggen van een extra sterke vlaggenstof, daarbij zijn ze afgewerkt met een golftube die past op elke gangbare golfvlagstok. De golfvlag kunt u voorzien van de reclame-uiting van uw bedrijf of vereniging.

Uw vlaggen gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.