Laden...

Posters

In elk gewenst formaat en hoeveelheid leverbaar

Posters

Wilt u ook opvallen? Trek de aandacht met posters van hoge kwaliteit op bijna ieder gewenst formaat en aantal. U heeft keuze uit diversen soorten en diktes materiaal. Onze posters zijn geschikt voor binnen en buiten en kunnen gelamineerd worden voor extra bescherming.

Posters kunnen wij enkel- of dubbelzijdig, in zw/w of full-color drukken en al in een oplage vanaf 1 stuks. Tevens hebben wij diversen presentatie oplossingen voor uw posters.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

De vele mogelijkheden

Poster zijn leverbaar in bijna alle formaten, kwaliteiten en diktes. Zijn ze voor langdurig gebruik of alleen voor promotioneel gebruik? Voor elke toepassingen is er een passende oplossing.
Het meest verkochte postermateriaal is blueback papier. Dit materiaal word gebruikt voor bijna alle posters die buiten gebruikt worden, denk hierbij aan de reclameborden en abri's langs de weg. Het materiaal heeft zoals de naam al zegt een blauwe achterkant, waardoor de kleuren van de ondergrond niet doorschijnen.
In kleine oplages worden digitaal gedrukt. Vanaf grotere oplages worden posters gedrukt met offset of zeefdruk. Afhankelijk van de aanvraag zullen wij u de juiste manier van drukken aanbieden voor de scherpste prijs.
Kleine of grote oplage nodig, dit is voor ons geen probleem. De levertijd is standaard maximaal 5 werkdagen, maar sneller is afhankelijk van uw aanvraag bijna altijd mogelijk.

Uw posters gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.