Laden...

Oneway vision

Printbare geperforeerde folie

One way vision

One way vision folie is een bedrukte geperforeerde zelfklevende folie die voor 60% dicht is en voor 40% uit gaatjes bestaat. Met deze folie kun je van binnen naar buiten kijken maar niet andersom. Het daglicht komt uiteraard wel binnen. Ramen zijn een uitstekende plek om een reclameboodschap op te plaatsen. 

Je ziet deze folie bijvoorbeeld vaak op de ramen van bussen. De passagiers kunnen vanaf binnen gewoon naar buiten kijken, maar vanaf buiten zie je alleen de reclameboodschap.
Dit effect kun je ook toepassen op bijvoorbeeld de ramen van grote kantoorpanden.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Printbare geperforeerde folie

One way vision folie is een bedrukte geperforeerde zelfklevende folie die voor 60% dicht is en voor 40% uit gaatjes bestaat. Deze stickerfolie wordt gebruikt in reclame uitingen waarbij het zicht naar buiten niet belemmerd mag worden. Het materiaal is geschikt voor zowel indoor als outdoor toepassingen en is beprintbaar met elk soort ontwerp. Daarbij kan dit one way vision folie zowel voor permanente als tijdelijke bestickering worden ingezet.

Belangrijk is om te weten dat de privacy functie van dit materiaal enkel overdag toepasbaar is. Bij de nacht vervalt deze werking.

Veel gebruikte toepassingen zijn:
• Ruiten van voertuigen: Denk aan reclame uitingen op stadsbussen, achterruiten van bedrijfsbussen of personenwagens.
• Ramen op buitenzijde van gebouwen: Zoals winkelruiten of gevelreclame
• Binnenramen: Zoals vergaderruimtes of andere ruimte waar privacy benodigd is.

Uw oneway vision folie gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.