Laden...

Gekleurde folie

Kleurfolie voor uw ramen

Gekleurde folie

Val op met uw bedrijfspand doormiddel van gekleurd glasfolie en maak een goede indruk bij uw (potentiële) klanten. Creëer sfeer binnen en buiten uw bedrijfspand door gekleurde glasfolie in uw huisstijl. Door het gebruik van de juiste kleuren raamfolie, kunt u de verkoop stimuleren. Kleuren dragen immers bij aan het versterken van gevoelens. 

Allesbehalve gewoon. Steek uw vensters of etalages in een cool en opvallend jasje. De gekleurde folies  zijn beschikbaar in hoogglanzende en matte kleuren, in patronen van geborsteld metaal en koolstofvezel en voor tal van andere toepassingen, in transparante, opake of reflecterende gekleurde uitvoering.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Gekleurde folie - Creëer sfeer

Door gebruik te maken van de juiste kleuren kan de gekleurde folie een erg mooi en speciaal resultaat geven op uw pand of binnenhuis.

Aan de buitenzijde van uw pand kunnen verschillende kleureffecten worden toegepast. Zo kunt u kiezen om kleuren te pakken die passen bij uw huisstijl/logo of juist gebruik maken van allerlei verschillende soorten kleuren om uw pand een speels effect te geven. Voor ruimtes waarbij het belangrijk is om een bepaalde sfeer te creëren adviseren wij u de juiste kleur.

Uw gekleurde folie gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.