Laden...

Stickers

Grafisch-Centrum.nl, de stickerspecialist!

Stickers

Stickers maakt Grafisch Centrum in alle vormen/maten voor alle ondergronden door ons grote assortiment aan sticker materialen. In elke oplage en doordat wij dit in eigen huis produceren kunnen wij u snelheid en een hoge kwaliteit bieden.

Dus voor stickers groot of klein, rond/vierkant of in contour gesneden voor binnen/buiten of speciale ondergronden op papier, vinyl of metaal het is allemaal mogelijk. Voor langdurige of kortdurende toepassingen, permanent hechtend of verwijderbaar er is altijd een plakkende oplossing voor uw toepassing mogelijk.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Stickers - Veel mogelijkheden

Het materiaal de oplage en het formaat van uw stickers bepalen welke productietechniek het beste voor u is. Wij bieden u verschillende productietechniek aan zoals:
✔ Digitaal gedrukt
✔ Offset gedrukt
✔ Zeefdruk
✔ Stickers op rol
✔ Uitgeplotte stickers

Uw stickers uv/weersbestendig
Uw stickers uv/weersbestendig dat kan. Wij bieden u hiervoor voor verschillende soorten kwaliteit stickermaterialen welke wij met een mat of glanzend laminaat kunnen voorzien voor extra bescherming wat de levensduur verlengd. Zo gaan sticker die buiten gebruikt worden standaard 3 tot 5 jaar mee. Bij het gebruikt van betere kwaliteit materialen kan dit worden opgerekt naar 10 jaar.

Vinyl soorten
Stickers/Vinyl hebben we in diverse soorten met diverse belijmingen. Mocht u op zoek zijn naar iets speciaals, neem dan contact met ons op. Hieronder staan een aantal belijmingen waar u bij grafisch-centrum.nl uit kan kiezen:
✔ Permanent
✔ Verwijderbaar
✔ Herpositioneerbaar
✔ High-tack
✔ Statisch
✔ Reflecterend
✔ Ultradestructable (brokkelt af in stukjes, zeer lastig te verwijderen)
✔ en nog veel meer toepassingen

Laminaten
Laminaten zijn er om te bescherming of er is laminaat die iets toevoegt aan een sticker. Een aantal soorten Hieronder een overzicht van laminaten waar het Grafisch Centrum mee werkt zijn:
✔ Glans
✔ Mat
✔ Antislip
✔ Anti-graffiti
✔ Anti-inbraak
✔ Whiteboard
✔ en nog veel meer toepassingen

Printen op vinyl of snijden?
Er zijn twee technieken die veel toegepast worden bij het produceren van stickers voorbeeld op ramen, auto's, reclameborden enz. Het digitaal bedrukken en het uitsnijden uit snijfolies. het digitaal bedrukken is minder arbeidsintensief en is in veel gevallen stukken goedkoper. Bij het snijden uit snijvinyl is het grote voordeel dat de materialen over het algemeen langer goed blijven op plekken met zware weersomstandigheden.

Uw stickers gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.