Laden...

 

Raamfolie

Functionele folie & raamfolie met reclame-uitingen

Raamfolie

Grafisch-Centrum.nl voorziet uw ramen graag van reclame of een raamfolie met een specifieke toepassing hierbij kunt u denken aan inbraak- of hittewerende raamfolie. Wij gebruiken alleen folies van topmerken om u te kunnen garanderen dat er 100% kwaliteit wordt geleverd. Zo heeft u er jaren plezier van.

Raamfolie

Reclame op uw ramen

Val op met uw reclame uiting op uw raam. Raamfolie bieden wij aan in twee varianten, namelijk een dichte folie waarmee u de ramen helemaal dicht plakt, of een one way vision folie waarmee u nog naar binnen en buiten kan kijken, maar niet andersom. Deze folie zorgt ervoor dat het zich naar buiten niet belemmerd wordt, daarom is deze folie ook goed toepasbaar op voertuigen. Raamfolie met reclame is verkrijgbaar voor tijdelijk of langdurige gebruik, door middel van niet permanente- en permanente belijming. Zo kunt u bij niet permanente belijming de folie weer gemakkelijk binnen drie maanden verwijderen zonder lijmresten.

De ramen van uw bedrijfsgebouw lenen zich uiteraard uitstekend voor een reclame-uiting. Benut deze ruimte dan ook om op een relatief goedkope manier uw bedrijf te promoten. Deze raamfolie hebben wij in twee varianten, namelijk een dichte folie waarmee u de ramen helemaal dichtplakt, of een one way vision folie waarmee u door de minuscule gaatjes nog van binnen naar buiten kan kijken, maar niet andersom. Deze folie is ideaal voor een reclame-uiting waarbij het zicht naar buiten niet belemmerd mag worden. Hierbij kunt u denken aan ruiten van voertuigen, zoals reclame-uitingen op stadsbussen, achterruiten van bedrijfsbussen of personenwagens. Ook kunt u het one way vision folie gebruiken voor ramen op de buitenzijde van gebouwen, zoals winkelruiten of gevelreclame. Ook op binnen ramen kan het folie gebruikt worden, zoals vergaderruimtes of andere ruimtes waar privacy benodigd is. Het materiaal is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Advies ontwerp, productie en montage.

We helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Raamfolie met specifieke functionaliteiten

Grafisch-Centrum.nl kan u ook voorzien in raamfolie met specifieke functionaliteiten. Denk aan decoratief, anti braakwarmtewerendveiligheid of privacyfolie. Bij decoratief folie kunt u denken aan onze gekleurde folie. Met dit kleurenfolie op de ramen geeft u uw gevel een totaal ander aanzicht. Gekleurd folie heeft veel effect op de sfeer in een ruimte. Ons transparant gekleurde folie heeft UV-stabilisatoren en kan mooie kleureffecten of glas-in-lood effecten creëren. U kunt kiezen voor een kleur die past bij uw huisstijl of logo of juist gaan voor verschillende kleuren die een speels effect geven. Voor sommige ruimtes is het belangrijk om te zorgen voor een bepaalde sfeer. Voor een reisbureau is het bijvoorbeeld goed om de kleur geel te gebruiken. Deze kleur doet mensen denken aan de zon en voor een zwembad kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van de kleur blauw.

Anti inbraak folie kan ervoor zorgen dat uw ramen de eigenschappen krijgen van gelaagd glas. Het glas wordt dus minder kwetsbaar door gebruik te maken van dit folie. Bij een poging tot inbraak moet de inbreker veel meer moeite doen om door de ruit te breken. Het anti-inbraak folie bestaat uit een helder polyesterlaminaat. Na het aanbrengen zorgt dit laminaat voor de eigenschappen van gelaagd glas, waardoor het glas in geval van breuk of zelfs explosie bij elkaar blijft. Met deze anti-inbraak folie zorgt u dus zeker voor extra beveiliging en voor een veilig gevoel. Door terroristische aanslagen heerst er zowel in Nederland als in België een gevoel van onrust. Met dit anti-inbraak folie wordt de schade bij een mogelijke explosie beperkt. Worden er in uw buurt weleens ramen beklad met verf of inkt? Een vandaal die het op uw raam gemunt heeft, zal minder plezier beleven aan een raam dat is beschermd met anti-inbraak folie. De schade beperkt zich enkel tot het folie en dringt niet door op de ruiten. Na verwijdering van het bekladde folie is er dus niks meer te zien op het raam. De montage wordt gezorgd door speciaal opgeleide monteurs, waardoor het ook daadwerkelijk de werking heeft die het zou moeten hebben.

Om te voorkomen dat een ruimte via de ramen snel opgewarmd wordt door zonlicht en UV-straling, kunt u gebruik maken van ons warmtewerende folie. Deze raamfolie bevat UV-absorbers, waardoor de warmte voor een groot deel geblokkeerd wordt. Deze folie is niet alleen handig in de zomer, in de winter heeft deze folie namelijk ook een isolerende eigenschap. U kunt bij ons kiezen tussen verschillende soorten warmtewerende folies, wij bieden ze aan in verschillende tinten en spiegelingen. Als u eenmaal het folie heeft aangebracht op uw ramen merkt u gelijk het verschil in warmte. Deze raamfolie is te gebruiken op elk raam waar u last heeft van de zon. U hoeft hierbij niet alleen te denken aan bedrijfspanden en woningen, wij kunnen het folie ook aanbrengen op auto’s, boten en caravans. Door gebruik te maken van warmtewerende folie blijft het in de zomer lekker koel en in de winter blijft het juist aangenaam warm binnen. Dit zal schelen in de energiekosten, het geeft dus ook minder belasting voor het milieu.

Bij Grafisch-Centrum.nl kunt u tevens kiezen uit veel soorten privacyfolies. Ons gezandstraalde folie heeft bijvoorbeeld een gematteerde uitstraling. Het houdt het zicht weg van de ramen, maar laat wel licht door. Deze folie wordt vaak gebruikt in combinatie met decoratieve uitingen, het kan namelijk makkelijk geprint worden of uitgesneden in creatieve vormen.

Afhankelijk van uw specifieke wensen kunnen wij een folie adviseren. Dit kan door onze speciaal opgeleide monteurs zowel op de binnen-als buitenzijde van uw ruiten worden aangebracht Ons assortiment is zeer divers en lichten wij dan ook verder toe op de diverse productpagina’s. Staat uw specifieke wens er niet bij? Geen probleem, vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.