Laden...

Textielframe

Flexibele decoratie voor uw bedrijf

Textielframe

Eindeloos van sfeer en look veranderen binnen uw onderneming of instelling het is mogelijk met textielframes. Het textielframe wordt veel gebruikt in winkels en op beurzen. Heb je liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd. Je stelt jouw eigen formaat textielframes samen.

Bij ons textielframe kies je uit zeven soorten doek: Dekostof, Dekostof Antibacterieel, Decotex, Structex, Theater, Blackback XL en Blackback Soft. Bij het LED frame heb je keuze uit Samba Backlit. Met lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling. Een absolute verrassing voor jouw klanten! Tegenwoordig hebben wij in ons assortiment ook een akoestisch frame. Dit frame is speciaal ontwikkeld voor rumoerige kantoorruimtes of ruimtes waar veel galm aanwezig is. Door het plaatsen van het akoestische systeem zal het geluid gedempt worden.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Textielframe

Een textielframe wordt veel toegepast in winkel en op beurzen. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Met de handige e-lock tool gaat dit nog gemakkelijker. U heeft de keuze uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.  Zo is het mogelijk om met behulp van twee textielframes de ruimte op te delen. Het is ook mogelijk om LED-verlichting achter het doek van het textielframe te plaatsen. Hierdoor gaan de kleuren nog meer spreken, dit geeft een zeer luxe uitstraling.

De voordelen van een textielframe:

– Textielframe is op meerdere manieren toe te passen : hangend, zelf staand of aan een wand.
– Enkel of dubbelzijdig staande frames mogelijk
– LED- verlichting voor een luxere uitstraling
– Formaat van het frame is vrij te bepalen

Uw textiel frame gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.