Laden...

Vloerbelijning

Optimaliseer eenvoudig uw bewegwijzering in uw warehouse of bedrijf

Vloer belijning

In grote fabrieks- en bedrijfshallen is een goede indeling nodig om alles efficiënt te organiseren. Een goede structuur aanbrengen is van groot belang om de veiligheid te waarborgen. Een gedegen vloerbelijning zorgt voor een effectieve en veilige verkeersdoorstroming.

Het mooie aan onze lijnen is dat u ze gemakkelijk kan aanbrengen, maar ook kan verwijderen. Hierdoor bent u vrij in het veranderen van uw locaties. Dit in tegenstelling tot een permanente beschilderde vloerlijnen.

 

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Voor elk type ondergrond een vloer belijning

Wij hebben speciale vloerbelijning voor de volgende typen ondergrond:
• Vlakke ondergrond
• Oneven ondergrond
• Koelcellen
• Oude en vieze vloeren
• Vloeren met veel water en olie

Onze vloerbelijning is verkrijgbaar in lengtes van 30 en 60 meter en in de kleuren: wit, zwart, rood, oranje, groen, blauw, donkerblauw, grijs, bruin en paars. De vloerbelijning kan in diverse breedtes besteld worden tot een maximum van 61 cm breed. Hierdoor is het ook mogelijk door middel van vloerbelijning complete looppaden. Het is ook mogelijk om de vloerbelijning te bedrukken. Echter zal er dan wel minimaal een moederrol besteld moeten worden.

Uniek aan ons product is dat we een type hebben dat speciaal gemaakt is voor koelcellen. Een veelvoorkomend probleem is dat de belijming van een sticker in de koelcel onder de 0ºC niet meer werkt en los laat. Dit type vloerbelijning is hier echter speciaal voor ontwikkeld en blijft dus wel zitten

Naast het leveren van de lijnen kunnen we ook diverse symbolen en markeringen leveren.

Uw vloer belijning gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.