Laden...

Caravan en camper bestickering

Bestickering voor uw caravan of camper

 

Nieuwe bestickering op uw voertuig

Steeds meer mensen zijn in het bezit van een camper of caravan. Veel van deze voertuigen hebben de zelfde uitstraling. Grafisch-centrum.nl kan uw caravan of camper een hele nieuwe look geven waardoor het er weer als nieuw uitziet zoals stripping, wrapping, losse teksten en logo`s

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Bestickering voor binnen en buiten

De gemiddelde caravan /camper is uitgerust met saaie oubollige striping. Het is dus zeer begrijpelijk dat u deze wilt vervangen voor een hip design. Hebt u zelf een idee of wilt u iets hips laten bedenken? Geen probleem, onze eigen vormgeving afdeling kan hier een complete invulling aangeven.
Bij een wrap wordt uw voertuig helemaal voorzien van een fullcolour sticker
Elk ontwerp is mogelijk zo creëer je een eigen eyecatcher ook mooi voor mensen die een paarde camper hebben of naar een evenement gaan.

Interieur restylen

Naast het bestickeren van de buitenkant is het ook mogelijk om het interieur te voorzien van compleet nieuwe look. Met speciale interieurfolie kunnen wij uw interieur een compleet nieuwe look geven. Denkt u eens aan gekleurde hout structuur voor de kastjes zo heeft u weer een nieuw interieur. Zo heb je verschillende houtfolies (van eiken tot walnoot) vraag naar de mogelijkheden.

Uw caravan of camper bestickering gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.