Laden...

 

Stickers

Grafisch-Centrum.nl, sterk in on- & offline reclame!

Stickers

Grafisch-Centrum.nl levert ze voor alle toepassingen. Of u nu op zoek bent naar, losse stickers, stickers op rol, stickers op vel, raamstickers, magneetstickers, metaalstickers, vloerstickers, keuringsstickers, veiligheidsstickers etc, het is allemaal mogelijk.

Grafisch-Centrum.nl is onbetwist de sticker specialist. Met onze jarenlange ervaring en eigen productie, kunnen wij u voorzien in elke type sticker. Op elk gewenst materiaal en in elke vorm.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Stickers

Voor iedere toepassing is er een sticker. Grafisch-Centrum.nl helpt u graag met het juiste advies voor het maken van de keuze stickermateriaal maar daarbij zijn de volgende vraagstukken van belang.

  • Oplage: Doordat we een flexibele productie hebben, en digitaal printen en snijden kunnen wij ze al leveren vanaf 1 stuk. Uiteraard kan het prijstechnisch wel interessant zijn om een groter aantal te bestellen in verband met de opstartkosten. Bij hele grote aantallen is het mogelijk dat we naar een andere druktechniek wijken. Denk hierbij aan stickers op rol, zeefdruk of offset druk.
  • Formaat: Wij produceren een stickers van klein tot groot formaat. Kortom stickers van 1 x 1 cm of  van 150 x 150 cm zijn geen probleem. Er is bij grote formaten wel een maximale rolbreedte aan verbonden. Mocht het groter zijn dan deze rolbreedte, dan is dit geen probleem. In dit geval kunnen we het opdelen.
  • Vorm: Wij snijden digitaal, waardoor het mogelijk is om in elke vorm uit te snijden. Dus niet alleen vierkant, rechthoek, rond of ovaal, maar ook volledig in contouren uitgesneden stickers. Contour uitgesneden betekent in elke gewenste vorm. Als u bijvoorbeeld een sticker in de vorm van een olifant wilt uitsnijden, dan snijden wij deze in contourlijnen van een olifant. Kortom: geen beperkingen in vorm.
  • Duurzaamheid/kwaliteit: Uw buitenreclame kan van tijdelijke of permanente aard zijn, daarbij is ook de te beplakken ondergrond van belang. Voor iedere tijdsduur en soort ondergrond hebben wij specifiek materiaal. Het kwaliteitsverschil van deze stickers zit hem in de lijmkracht, duurzaamheid van de print, krasvastheid en weersbestendigheid.

Uw stickers gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.