Laden...

Interieurfolie

Waarom vervangen, als je het kunt wrappen!

Interieurfolie

Op zoek naar een compleet nieuwe en trendy look voor uw interieur in uw woning of bedrijf, een metamorfose? Of is het interieur van uw boot of caravan toe aan een nieuw jasje? U wilt eigenlijk een geheel nieuwe uitstraling van het interieur maar twijfelt nog omdat u huiverig bent voor het kostenplaatje dat er aan zou kunnen hangen. Dan hebben wij voor u DE oplossing,  wij bieden u de grootste kostenbesparing op uw renovatie!

Wij zijn gespecialiseerd in  ‘het wrappen van objecten’ en kunnen op deze wijze vakkundig uw interieur niet alleen op een heel bijzondere manier nieuw leven inblazen maar u zult versteld staan wat een kostenbesparing deze bekleding is!

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

De bekledingsmogelijkheden zijn talloos!

Effen kleuren, leer, stoffen, steen, stoffen, metallic, glitter, de bekledingsmogelijkheden (de wrappings) zijn talloos!
Uw keuken in een stoere RVS look of geef bijvoorbeeld aan uw praktijk juist een smaakvolle, eigentijdse, warme uitstraling d.m.v. een prachtige houtnerf op de deuren of wanden. De hal een luxe uitstraling met bijvoorbeeld een chique marmerbekleding….
Wij geven op deze manier aan uw huidige interieur (de muren, kasten, boekenplanken, bureaus noem maar op) heel snel een trendy, eigentijdse uitstraling!
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. We informeren u graag over de vele mogelijkheden en denken met u mee bij het keuzeproces daarbij uiteraard rekening houdend met uw specifieke wensen zodat we een passend harmonieus geheel voor u kunnen samenstellen.

Uw interieurfolie gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.