Laden...

 

Relatiegeschenken

Verras uw relaties met een uniek geschenk.

Relatiegeschenken

Voorkom dat u klanten verliest aan de concurrentie. Tegenwoordig is het steeds lastiger om klanten te binden. Loyaliteit is ver te zoeken en voor je het weet verdwijnt een klant naar de concurrent. Klanten zijn u blijkbaar snel vergeten. En dat is vervelend, want dat kost u omzet. Eén van de manieren om uw klantenbinding te verhogen, is het geven van relatiegeschenken. Het is een goedkope manier om met klanten in contact te komen (op het moment dat u het relatiegeschenk geeft) en te blijven (87% van de relatiegeschenken wordt langer dan een jaar bewaard!). Onderzoek, uitgevoerd door Markettools Inc.

Grafisch-centrum.nl helpt je het juiste relatiegeschenk te vinden voor ieder geef moment en elke doelgroep. Van gepersonaliseerde pennen, paraplu’s, schrijfmappen en sleutelhangers tot en met originele gadgets en give aways voor op beurzen en open dagen. Van goedkope relatiegeschenken en weggevers tot luxe, persoonlijke gifts: voor elk doel hebben wij het perfecte geschenk

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Groot assortiment relatiegeschenken

Wij beiden u een groot assortiment relatiegeschenken voor elke doelgroep en budget. Bekijk hier onder onze catalogussen met een groot deel van al onze relatiegeschenken. Iets wat u zoekt niet gevonden neem met ons contact op en wij gaan er voor u naar op zoek.

Catalogussen
Catalogussen bekijken

Uw relatiegeschenk gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.