Laden...

Metaalstickers

Unieke stickers door bedrukking met variabele data

Metaalstickers

Metaalstickers worden vooral gebruikt voor kenplaten op apparaten, machines en installaties maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als bijvoorbeeld logo- en designstickers. Tevens kunnen ze worden ingezet op hitte oplopende ondergronden.

Onze stickers worden standaard bedrukt in full-color en kunnen wij voor u in ieder gewenst formaat snijden. Wij leveren metaalstickers als vinylsticker met een geborsteld metaal(RVS), chroom of metallic effect of als solid foil. De solid foil stickers zijn gemaakt van een dik en stug materiaal (aluminium) wat uitermate geschikt is voor kenplaten op apparaten, machines en installaties.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Mogelijkheden metaalstickers

De solid foil metaalstickers worden bedrukt met uv-inkt in full-color en indien gewenst met de kleur wit. Uv-inkt is kras-, uv- en weersbestendig. De metaalstickers uit vinyl worden bedrukt met waterbestendige inkt in full-color. Voor de extra bescherming tegen chemicaliën zoals benzine, olie, terpentine en andere oplosmiddelen raden wij aan de stickers te voorzien van een laminaat. Tevens worden de stickers door de laminaat laag extra krasvast.

Variabele data

Elke sticker uniek maken dat is ook mogelijk. Ze zijn namelijk te voorzien van variabele data per sticker zoals bijvoorbeeld een:

  • QR-code
  • Barcode
  • Serienummer
  • Batchnummer

Zo kan iedere metaalsticker voorzien worden van een eigen unieke opdruk.

Uw metaalstickers gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.