Laden...

Car Wrappen

Auto inpakken in mooie folie

Car wrappen

Wrappen het in pakken van uw auto of bedrijfsvoertuig

Grafisch-Centrum.nl is de specialist in het wrappen van uw auto of bedrijfsvoertuig. Dit kan bestaan uit een carwrap in een kleur voor styling van uw auto tot een full-colour bedrukte carwrap met daarop uw reclameboodschap.

Carwrapping betekent letterlijk ‘het inpakken van een auto’. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige wrapfolies. Deze folies zijn stoot- en krasvast. Hierdoor zal u lang plezier hebben van de nieuwe uitvoering van uw auto of bedrijfsauto. Wij brengen niet alleen wrapfolie aan op auto’s van particulieren. Ook wanneer u uw bedrijfsauto wilt voorzien van car wrap voor een actie of meer naamsbekendheid, kunt u bij ons terecht. Naast het auto wrappen zijn wij ook gespecialiseerd in fleetmarking of het blinderen van uw autoruiten. Carwrapmasters.nl gaat verder dan alleen carwrapping. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het wrappen van uw scooter, motor, vrachtwagen of oplegger.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Laat uw auto of bedrijfsvoertuig wrappen

Wrappen in een kleur of full-colour

Wij werken alleen met beste carwrapfolie`s die er bestaan. De keuze hierin is zeer divers en het kleurenaanbod wordt daarbij jaarlijks aangevuld met nieuwe varian-ten. Ons autowrap assortiment bestaat uit matte of glanzende kleuren, maar ook speciale effecten zoals carbon of brushed steel looks behoren tot de mogelijkheden. Naast deze standaard kleuren is het ook mogelijk om een full-colour autowrap te printen met daarop uw bedrijfslogo of zelfs een fotoprint. Zo kunt u aan de mensen laten zien hoe uniek uw bedrijf is, door rond te rijden in een opvallend design, zodat u (nieuwe) klanten op een snelle efficiënte manier bereikt.

Blinderen

Gecombineerd met een carwrap, tinten wij in veel gevallen ook de ruiten van uw auto. Dit heeft naast een optisch mooi en privacy verschaffend effect, ook veel andere voordelen. Het is namelijk 100% UV-werend en daarbij ook warmtewerend (ideaal bij vervoer van kinderen achterin), daarbij is het ook nog inbraakvertragend. Wij werken met de beste windowfilms die beschikken over een levenslange levensduur en worden aangebracht in onze schone werkplaats door erkende tint folie monteurs.

Uw car wrapping gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.