Laden...

Vrachtwagen belettering

Belettering voor uw trekker, trailer of vrachtwagen

Vrachtwagen belettering

Val groots op met uw vrachtwagens. Uw vrachtwagens zijn dagelijks veel op de weg voor transport. Met het grote oppervlak trekt u zeker de aandacht van potentiële klanten. 

Of de belettering nu van permanente of tijdelijke aard moet zijn het is mogelijk. Dit komt doordat wij voor elke toepassing een passend sticker materiaal in ons assortiment hebben. Goed om te weten is dat Grafisch-Centrum.nl alleen gebruik maakt van folies van hoge kwaliteit. Onze specialisten kunnen zowel de truck als de aanhanger van uw vrachtwagen voorzien van een door u gekozen ontwerp. Van alleen een logo tot een full-color wrap.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Retro-reflecterende contourmarkering

Alle voertuigen zwaarder dan 7,5 ton dienen te zijn voorzien van een retro-reflecterende contourmarkering volgende de wet regulation 48 die sinds 2011 van kracht is.  

Deze reflecterende markeringen in de contouren van uw vrachtwagen zorgen voor een betere zichtbaarheid in het verkeer (rijdend of stilstaand). De kans op zijdelingse ongevallen worden met deze contourmarkering 37% lager en kop- staart aanrijdingen 41% lager.

De regulation 48 geeft instructies hoe de markeringen op de wagens gemonteerd dienen te worden. De contouren aan de achterkant van de vrachtwagen moeten voorzien van zijn deze retro-reflecterende contourmarkering. Op de zijkanten volstaat het om de hoeken aan de bovenzijde en een lijn over minstens 80% van de onderzijde te voorzien van contourmarkering. De gebruikte kleuren voor de retro-reflecterende contourmarkering dienen op achterzijde geel of rood te zijn. Op de zijkant dienen deze geel of wit te zijn.

Uw vrachtwagen belettering gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.