Laden...

Keuringsstickers

Anti-fraude stickers voor zware omstandigheden

Keuringsstickers

Met keuringsstickers toon je aan dat machines en apparaten periodiek zijn gekeurd. Zo garanderen ze een veilige werk- en leefomgeving. Denk bijvoorbeeld aan keuringsstickers op brandblussers, ziekenhuisapparatuur, bouwgereedschap en in liften. Elke succesvolle keuring wordt bezegeld met een keuringssticker voorzien van geldigheidsduur.

Keuringsstickers, worden ook wel controlestickers of onderhoudsstickers genoemd. Deze zijn leverbaar in diverse soorten/maten en gepersonaliseerd. Toepasbaarheid in de zwaarste omstandigheden met speciaal vinyl. De keuringsstickers zijn naar uw wens te maken in elke oplage.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Keuringsstickers

De keuringsticker van Grafisch-Centrum.nl zijn geschikt om te gebruiken op producten die het gehele jaar buiten staan. Het is ook mogelijk een unieke codering of nummering aan te brengen op de keuringstickers, dit kan doormiddel van onze speciale software die werkt met meerde variabele databasevelden. Zo is elke keuringssticker uniek.

Onze keuringsstickers worden digitaal gesneden, waardoor deze in elke gewenste vorm en maat te printen en te snijden is.

Ideale oplossingen voor keuringstickers zijn de ultradestructable stickers. Deze zullen afbrokkelen wanneer men dit probeert te verwijderen. Dit materiaal is ideaal om fraude bij keuringen te voorkomen. Deze keuringstickers zijn namelijk niet in zijn geheel te verwijderen.

Een aantal toepassingen voor keuringstickers zijn :
• Onderhoud van CV-ketels
• Machine-onderhoud
• Gereedschapsonderhoud
• Blusmiddel keuring

Uw keuringstickers gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.