Laden...

Promotie & Beurs

Producten ter bevordering van uw imago

Promotie & Beurs

Val ook op buiten de deur op beurzen en promotionele evenementen goed op. Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden om u goed te kunnen presenteren buiten de deur. Denk hierbij aan beurswanden, roll-up banners, skytubes, relatiegeschenken tot een volledige beursstand. Zo komt u altijd professioneel over naar uw (potentiële) klanten en trekt u de aandacht om en geweldige indruk achter te laten op uw bezoekers.

Wij van het Grafisch-Centrum.nl kunnen u uitstekend voorzien in alles wat u nodig heeft voor een promotie evenement of een beurs. Van het drukwerk tot de gehele beursstand wij kunnen het voor u verzorgen en alles is natuurlijk uitstekende kwaliteit. Wij geven u graag een passend advies bij ons of bij u op locatie. Eigenlijk is bijna alles mogelijk dus neem gerust even vrijblijvend contact met ons op.

 

Promotie & Beurs

Grafisch-Centrum.nl kan u het gehele promotionele evenementen of beurzen leveren. De mogelijkheden zijn eigenlijk bijna ontelbaar, u heeft een idee en wij kunnen het verzorgen. Om u idee te gegeven vindt u hier een greep uit ons assortiment met verschillende producten waaruit u kunt kiezen.

Beurssystemen
Grafisch-Centrum.nl biedt een breed scala aan beurssystemen hierbij kunt u denken aan een beurs- of presenatiewand, beachflag, roll-up banner of een counter. Eigenlijk is het te veel om op te noemen wat er allemaal mogelijk is. U kunt het heel basic houden, maar natuurlijk ook over de top zodat u echt een blikvanger bent op het promotionele evenement of de beurs. Wij leveren zelfs kussens, zitzakken en zelf dekbedovertrekken of parasols met eigen opdruk.

Kleding bedrukken
Val ook op de beurs goed op met bedrukte bedrijfskleding. Gaat u het alleen tijdens het evenement of beurs dragen of gewoon het hele jaar door? U heeft hiervoor keuze uit een breed assortiment bedrijfskleding voor promotioneel of voor professioneel gebruik. Zo kunt u altijd een goede keuze maken uit de naar uw gewenste kwaliteit van de bedrijfskleding en de manier van opdruk.

Bekijk hier een groot deel van ons assortiment bedrijfskleding. Wat u zoekt niet kunnen vinden? Vraag het ons, wij kunnen het waarschijnlijk gewoon leveren.

Posters
Uw bedrijf op een mooie manier promoten? Gebruik hiervoor de posters van Grafisch-Centrum.nl. Posters zijn zeer geschikt voor promotionele evenementen omdat u hiermee op een gemakkelijke manier een goede indruk achterlaat. Na afloop van de beurs kunt u de posters zeer gemakkelijk weer oprollen en zonder moeite vervoeren of bewaren tot een volgend evenement. Elk gewenst ontwerp kan tot uiting gebracht worden. Heeft u nog geen concreet ontwerp voor ogen? Geen enkel probleem! Onze afdeling vormgeving denkt graag met u mee! Zij kunnen uw helpen een ontwerp te realiseren dat aansluit bij uw wensen met betrekking tot huisstijl en het imago van uw bedrijf.

Stickers
Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met stickers voor diversen toepassingen en promotionele doeleinden. Wat dacht u van vloerstickers op het evenement of beurs uw (potentiële) klanten lopen er namelijk letterlijk overheen en zijn daardoor bijna niet te missen. Wij kunnen stickers leveren in elk gewenst formaat, vorm en hoeveelheid door middel van verschillende productietechnieken.

Relatiegeschenken
Laat ook na het evenement of beurs nog uw boodschap achter aan u klanten door middel van een leuk relatiegeschenk. Hierbij kunt u denken aan een balpen of een wijnkist met een lekkere wijn maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Wist u dat 90% van de mensen thuis nog de gekregen relatiegeschenken heeft liggen. Zo blijft uw bedrijfsnaam door het relatiegeschenk nog jaren bij.

Advies, ontwerp, productie en montage.

We helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

100% tevredenheidsgarantie

Heeft u een idee met betrekking tot uw buitenreclame en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een mooi design en dit uitvoeren? Dit is geen enkel probleem!

Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.