Laden...

Banieren

Gevelbanieren, binnenbanieren en vlagbanieren

Banieren

Grafisch-Centrum.nl levert alle soorten banieren. De naam banier is de algemene benaming van een langwerpige doek. Door een gevelbanier, een banier die met haaksgemonteerde RVS steunen op uw gevel wordt bevestigd, kunt u uw bedrijf of winkel aan de buitenzijde extra laten opvallen. De binnenbanier is een rechte banier afgewerkt met een ophangkoord aan de bovenzijde. De vlagbanier is een langwerpige vlag met aan de bovenzijde een zoom, deze kunt u monteren aan uw uitstaande banierhouder aan de vlaggenmast.

Welke banier u ook zoekt voor uw bedrijf of winkel, bij Grafisch-Centrum.nl krijgt u advies in de juiste productkeuze, een digitaal uitgewerkt ontwerp, hoogwaardig afgewerkte product en montage bij u op locatie.

 

 

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Gevelbanieren, binnenbanieren en vlagbanieren

Banieren hebben een groot oppervlak waardoor deze ideaal zijn om uw bedrijfsreclame groots te vertonen. Een banier kan onder andere gebruikt worden voor decoratieve, promotionele of representatieve uitingen voor binnen of buiten.

 

Gevelbanier: Gevelbanieren zijn gemaakt voor buitengebruik. Een gevelbanier bestaat uit twee RVS steunen die haaks op uw gevel gemonteerd worden. Tussen deze RVS steunen zit een dubbelzijdige geprint spandoek. De gevelbanier wordt op hoogte en haaks gemonteerd, wat de banier een echte eye-catcher maakt. Deze banier is beschikbaar in 2 breedtematen; 60 en 80 cm en een maximale hoogte van 2,5 of 3 meter.

Binnenbanier: Binnenbanieren zijn zoals de naam al zegt enkel geschikt voor binnengebruik. Ideaal voor aankleding van uw pand of winkel; denk aan presentatie in uw etalage of een beursstand. Deze doeken bieden wij standaard aan in drie breedtes 60, 80 en 100 cm, maar de hoogte kan volledig op uw wensen worden afgesteld. De binnenbanier is gemakkelijk op te hangen door middel van een houten ophangsysteem inclusief ophangkoord.

Vlagbanier: De vlagbanier is de meest opvallende vlag die er beschikbaar is voor een vlaggenmast. Door het staande model is het ideaal om uw boodschap groot op te vertonen. Deze baniervlag is gemaakt van vlaggenstof en aan een zijde afgewerkt met band en haken. Wanneer uw vlaggenmast is uitgerust met een banierhouder kunt u eventueel ook kiezen voor een tunnel. Door middel van de banierhouder bent u altijd verzekerd dat de banier mooi uithangt.

Uw banieren gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.