Laden...

Fotobehang

Maak van uw wand een megavisual!

Fotobehang

Fotobehang is al een lange tijd populair bij particulieren, maar wordt tegenwoordig ook steeds meer ingezet door bedrijven en instellingen. Het gebruik van foto’s en kleuren op de wanden van uw kantoor- of vergaderruimtes kan de werkervaring van uw personeel een stuk prettiger maken. Door fotobehang te gebruiken, versterkt u niet alleen het imago en de identiteit van uw bedrijf, maar roept u bovendien bij uw medewerkers en bezoekers positieve emoties en reacties op, zodat zij zich beter thuis voelen binnen uw bedrijf of instelling. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit een positieve werking kan hebben op de productiviteit en ziekteverzuim van uw personeel. 

Bovendien is het inzetten van wandbekleding een relatief gemakkelijke en efficiënte manier om de interieur van uw bedrijf een geheel nieuw uiterlijk te geven. De mogelijkheden in prints zijn eindeloos.

 

Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Elke wand een eigen naadloos fotobehang

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het logo of de huisstijl van uw bedrijf op de wanden af te beelden, maar natuurlijk ook een foto uitzoeken om op het behang te laten drukken. Zo kunt u in een handomdraai meer rust scheppen in een ruimte door een mooie bos- of zee prent of juist het internationale karakter van uw bedrijf weerspiegelen door de drukke straten van New York aan uw muur te plakken. Hiermee creëert u met gemak elke gewenste sfeer. Grafisch-Centrum.nl print fotobehang in super scherpe fotokwaliteit, waardoor zelfs de kleinste details in foto’s te zien zijn.

Fotobehang wordt veel toegepast bij horecazaken, in wachtkamers bij bedrijven maar kan ook een uitkomst bieden voor afdelingen binnen de zorg. Zo is op de dementie-afdeling van een zorginstelling fotobehang ingezet om deuren er uit te laten zien als boekenkasten. Hierdoor werd het voor patiënten makkelijker de weg te vinden zonder dat daarvoor begeleiding nodig is. Ook in winkels kan wanddecoratie zeer effectief zijn. Bij een van onze projecten hebben wij bijvoorbeeld een visual van een schip aangebracht in een viswinkel, als onderdeel van de complete restyling van het pand. Deze nieuwe wanddecoratie, die een rij witte tegels vervangt, geeft de winkel een hedendaags en modern uiterlijk en creëert tegelijkertijd een sfeer die goed aansluit bij de winkel.

Grafisch-Centrum.nl kan elk gewenst formaat behang maken. Het behang bestaat niet uit dunne banen met naden tussen de stroken, maar uit een grote print. Heeft u bijvoorbeeld een kantine binnen uw bedrijf van 5 meter x 20 meter die u volledig wilt laten behangen, dan kan dit uit een print gerealiseerd worden waardoor u gegarandeerd een naadloos en professioneel ogend resultaat krijgt.

Uw fotobehang gelijk bestellen, of een scherpe offerte?

Wij helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden. Grafisch-Centrum.nl staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet marketingplan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.