Laden...

Direct mailing
Etten-Leur

Direct mailing

Direct mailing in Etten-Leur

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een manier om potentiële klanten te bereiken? Wij helpen u hier graag bij. Grafisch Centrum uit Etten-Leur neemt u graag werk uit handen en regelt uw mailing van A tot Z. Wij selecteren en printen adressen, etiketteren, vouwen, insteken en verpakken uw mailing. Ook het druk- en kopieerwerk wordt voor Etten-Leur en omgeving in eigenhuis vervaardigt. Samen met u kijken we welke adressen interessant zijn. Wij kunnen dat voor u bepalen door bijvoorbeeld een doelgroepselectie te maken, postcodegebieden te selecteren, of een demografische selectie te maken. Een direct mail huis aan huis of geadresseerd verspreiden heeft een hoge attentiewaarde en zet het uw doelgroep snel aan tot actie. Maar het digitaal verzorgen van een mailing bent u bij ook aan het juiste adres.

Contact

Grafisch Centrum
Nijverheidsweg 128G
4879 AZ Etten-Leur
Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Direct mailing – Etten-Leur

Waar helpen we nog meer bij met uw mailing?

Naast het selecteren van adressen, bieden wij ook graag hulp om teksten voor uw mailing te schrijven en deze op te maken. Drukken, printen, vouwen, insteken of het maken van adreslabels is geen probleem voor ons. Omdat wij hoog volume afspraken hebben kunnen wij u mailing landelijk verzenden tegen een zeer scherp tarief.

Verzending

Grafisch Centrum zijn wij bij uitstek uw partner die naast het verzorgen van uw mailing ook klaarstaat voor het verzenden van uw mailing. Wij doen dit altijd met de grootste zorg tegen het scherpste tarief. Tevens verzorgt Grafisch Centrum in Etten-Leur pakket-, koerier- en bodediensten. Door onze samenwerking bezorgen we lokaal en door heel Nederland en zelfs in het buitenland. We hebben een landelijke dekking in Nederland, waardoor we voordelig kunnen verzenden met een uitstekende kwaliteit. Daarbij maakt het niet uit of het nou gaat om een grote mailing of een mailing naar enkele adressen; wij staan voor u klaar en voeren onze werkzaamheden met de grootste precisie uit om kwaliteit te kunnen garanderen.

Meer weten over een mailing versturen?

Bij Grafisch Centrum in Etten-leur bent u aan het juiste adres voor het verzorgen van mailingen van A tot Z. Van het selecteren van adressen tot het vouwen en het bezorgen van de mailingen: wij ontzorgen u graag. Heeft u een vraag of wilt u dat wij uw mailing versturen? Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.