Laden...

Vloer reclame

Vloerreclame, van deurmatten tot vloerbelijning

Textielframe

Met een textielframe is het mogelijk om binnen uw onderneming of instelling een sfeer te creëren en deze op een gemakkelijk manier te wijzigen. Ook wordt een textielframe veel gebruikt als point of sale voor de retail en op beurzen. Een frame wordt gemaakt uit aluminium stukken en is in elk formaat te produceren. Het doek wat we er in hangen is tot 5 meter breed te produceren (lengte max. 50 meter). Hierdoor bent u vrij in het bepalen van een formaat en hoeft u geen rekening te houden met beperkingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tegenwoordig hebben wij in ons assortiment ook een akoestisch frame. Dit frame is speciaal ontwikkeld voor rumoerige kantoorruimtes of ruimtes waar veel galm aanwezig is. Door het plaatsen van het akoestische systeem zal het geluid gedempt worden.

De doeken printen wij met sublimatie inkt, deze speciale inkt zorgt er voor dat kleuren er extra sprekend uit zien. De kleuren zullen u verbazen. Printkwaliteit mag nooit een onderwerp van discussie zijn. Daarom printen wij alle doeken in 1440 DPI wat op dit moment de hoogst haalbare resolutie is.

Waarom Grafisch-Centrum?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Vloerreclame

Vloerreclame heeft een antislip laag zodat bezoekers van uw winkel of instelling niet kunnen uitglijden over de uiting. Zelfs niet als hij nat is geworden door bijvoorbeeld een schoonmaakmachine. Een aantal toepassingen voor binnen en buiten van vloerreclame zijn:

  • Supermarkten
  • Beurzen
  • Winkelcentra
  • (Sport) kantines
  • Horeca gelegenheden

Het is ook mogelijk om in uw winkel permanente lijnen aan te brengen. Deze kunnen gebruikt worden als looproute. Wij hebben speciale vloerbelijning stickers die u kunt gebruiken voor vloerreclame. Wij kunnen deze ook bij u op locatie aanbrengen. Voor meer informatie hierover kan u het beste contact met ons opnemen.

Vloerreclame is ook heel goed mogelijk door gebruik van een deurmat/uitloopmat. Hiermee kunt u bij binnenkomst direct een boodschap overbrengen aan uw potentiële klant. Deurmatten zijn fullcolour te bedrukken en in elk formaat te maken.

Last-minute een vloerreclame nodig?

Vloerreclame kunnen wij zeer snel maken. Juist bij beurzen waarbij communicatie en uitstraling van groot belang zijn, worden zaken als deze vaak vergeten. Last-minute levering is hiervoor dus essentieel. Door onze eigen productielocatie kunnen wij makkelijk schakelen en ons product zeer snel leveren. Binnen 4 uur als het nodig is! De investering in een beurs is vaak zeer groot, wij snappen dit als leverancier en zullen alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u te helpen.

Heeft u een project voor meerdere winkels? Wilt u dat wij enkel de productie doen van de stickers en zal u personeel zelf alles aanbrengen, of wilt u juist dat wij beiden doen? Alles is mogelijk, neem contact  met ons op voor meer informatie.

Advies ontwerp, productie en montage.

We helpen u graag verder!

Bel. 076-5010546

Grafisch-Centrum = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

Heeft u een idee voor uw textielframe en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een design en dit bij u op locatie inmeten en monteren? Of heeft u een kant-en-klaar ontwerp voor interieurdecoratie en wenst u dat wij enkel de productie uitvoeren? Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee.