Laden...

Bedrijfskleding bedrukken
Halderberge

Van polo's tot werkbroek, bijna alles is te bedrukken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Het leveren en van vrijetijds- sport-en bedrijfs en werkkleding is een net zo ruim begrip als ons uitgebreide assortiment. Bij Grafisch Centrum Halderberge vindt u mede dankzij onze jarenlange ervaring echter altijd de juiste sport- vrijetijds en werkkleding, die u door ons Grafisch Centrum Halderberge kunt laten bedrukken.

Bedrijfskleding bedrukken Halderberge

Of het nu gaat om schilders kleding, overalls, werkbroeken of veiligheidskleding, alles is mogelijk en bij Grafisch Centrum Halderberge bent u bovendien verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons assortiment werkkleding bestaat daarbij altijd uit kwalitatieve materialen die u en uw medewerkers beschermen, warm houden en zorgen voor een representatieve uitstraling.

Contact

Grafisch Centrum
Nijverheidsweg 128G
4879 AZ Etten-Leur
Waarom Grafisch-Centrum.nl?
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Groot assortiment
100% klanttevredenheid

Bedrijfskleding – Halderberge

Een tekst op een polo? Of al uw sponsorlogo’s bedrukt op de trainingspakken van uw team in Halderberge? De nummers van uw spelers op wedstrijdtenues? In onze textieldrukkerij in omgeving van Halderberge bedrukken wij alle soorten textiel.

Wij bieden u:

  • Hele snelle levertijden
  • Hoge kwaliteit bedrukking
  • Goede service en altijd een oplossing
  • De mogelijkheid te drukken in kleine en grote oplagen
  • Bedrukkingen in 1 of meerdere kleuren

Als u al kleding heeft, bedrukken wij dit met uw logo of tekst. Heeft u nog geen kleding neem dan een kijkje in 1 van onze catalogi. Wij bieden u een ruime keuze in (merk)kleding. Komt u er niet uit, bel ons gerust!

Grafisch Centrum Halderberge is een enthousiast bedrijf met een eigen textieldrukkerij. Doordat we de productie in eigen hand hebben, garanderen we de laagste prijs en een snelle bezorging. Ook zijn we hierdoor flexibel ingesteld en kunnen we je bestelling met spoed leveren. Voor een spoedbestelling kun je bellen naar 076-5010546